Ebbruc Hka_hilal evet çok iyi yapmışsın çok mantıklı, ben kendi peşimde oda oda sürükleyeceğim için otomatik aldım 😂
Hka_hilal Denizpak çok da zarif geldi bana belki bu tarz bi şeyi oda yapınca alırım şimdi park yatakta güzel durur mu bilemedim 🤷🏽♀️
Denizpak Hka_hilal bende alacağım bu hafta kapı süsünu seçtim bide onu vericem sipariş isimli Trendyol da baya uygun bide çok güzeller ben nerde ise yaramaz şey var onlara bakıyorum lazım şeylere geç bakıyorum 😁
Denizpak Ebbruc sen olmasan napacagiz biz aydınlatmalar ihtiyacimiz oluyor pat sana sorup aliyorum 😁❤️ senin sayende aldım çoğu şeyi 😁
Hka_hilal Ebbruc evet ya tarih var ya çok hoşuma gitti 😍 sanki takım gibi ama bi bakayım ne var içinde 😊 baktım yastık ve üst çarşafmış
Hka_hilal Ebbruc otomatik almayı çok istiyordum aslında da işte taşıma konusu filan düşününce öyle karar verdim. Çünkü ben annemlere çok sık gidiyorum normalde o yüzden iyi olur diye düşündüm
Denizpak Ebbruc evet daha çok her gün siz yazdıkça yada artık bir heves geldi içime araştırdıkça alıyorum 😁 kart bilgilerini girdim eşimin ordan alıp alıp duruyorum qyahah 😁😁
Hka_hilal Denizpak ay en zevklisiiii 💃🏽💃🏽 ben 34’te kapı süsünü hastanenin organizasyon ekibine yaptırcam oda süslemesiyle beraber. Konuştuk 34’te haberleşelim dediler hem fotoğrafçı hem de organizasyon şirketi 💃🏽💕 çok heyecanlıyım bu süsleme işlerinde
Hka_hilal Denizpak almadım kuzum taşınacağım o yüzden sadece park yatak aldım. Taşındıktan sonra odasını yapacağım inşallah
Ebbruc Denizpak ben yine acillik oldum ya , ağla ağla helak oldum ağrıdan. Kasılmam yok diye sevinirken mide ağrısı beni mahvediyor 2 haftadır @Hka_hilal
Denizpak Hka_hilal ben hastane için değil de kendi odasına almak için baktım daha onları hiç düşünmedim bile 😁ahahaha yok ona mesaj gidiyor sadece hiçbirsey demiyor sağolsun 😁ama bir kaç. Gündür çok yüklendim 😁😁
Eliif95 Hka_hilal @Ebbruc @Denizpak kızlar kefiri sade ve laktozsuz tavsiye ederim meyvelilerde katlı maddesi oluyo. Laktozda şişiriyo malum
Ebbruc Hka_hilal olsun alsan bile çarşaf uydurursun her türlü o takıma, hatıra olarakta saklarsın sonra çok beğendim azıcık fiyatı fazla ama 2 parçaya göre
Denizpak Hka_hilal onun acelesi yok aslında ben ilk çocuk için almistim.ondan kaldı odası ondan dolayı bende ona ayıcıkli nevresimi alayım diye düşündüm çok hoş olur diye 😘 yeni evine bebeğinle girersin işte ne güzel 🌺