aslaninannesi7 isiksinem45 sağlıkla gelsin inşallah 🙏 bana da dua edin bir sıkıntımız çıkmasın baya heyecan ve endişe yaptım😌
isiksinem45 aslaninannesi7 İnşallah hepimizin bebekleri sağlıkla gelir bir sorun sıkıntı olmaz inşallah senin bebiştede sağlıkla gelsin inşallah 🤗
Elif4222 Tugcaduman kızlarda 18 haftada öğrenmiştim erkek çocuğu erken gösterir demişlerdi doğruymuş demek ki bana bugün erkek dedi çünkü doktor kesin mi dedim pipisini de gösterdi kesin dedi😅😅😅 öğreniliyormus öğrendim oldum
cglgkdnz Serenko benimde 31 ağustos başlangıç cuma günü doktora gittim keseyi gördü 10 gün sonra gelin dedi
Serenko cglgkdnz 435 beta hcg de düşüş olmaz dimi yaaaa paniğim biraz doktor yenile felan demedi 11 Ekim de gel dedi direk beta hcg bakıp ama inanamıyorum da 5 yıl sonra geldi çünkü tüp mide ameliyatı oldum zayıfladım öyle hamile kaldım
Melek38_ Lina5361 sadece folik asit kullanıyorum. Kan tahlillerimde herşey iyiydi o yüzden ekstra bir şey yazılmadı. Normal olarak birde yediğime dikkat ediyorum protein agırlıklı beslenip, kafeini ve paketli gıdaları bitirmeye çalışıyorum.
isiksinem45 Lina5361 Valla bende demir eksikliği var o yüzden demir ilacı bide folik asit kullaniyorum
isiksinem45 aslaninannesi7 Evet bende biraz önce yemek yaparken ayakta felan hissettirdi valla çok güzel bir duygu 🥹🥹