Tugcaduman DuyguuTopal evet ama bazı doktorlar görseler de söylemeyi tercih etmiyorlar bende kızımda 12. Haftada erkek demişti 16. Haftada kız olduğunu öğrenmiştik bu defa 12 de söylemedi bakmadı bile cinsiyete 18ine aldım randevu 15+5 söyler artık heralde
DuyguuTopal Tugcaduman bizimde şuan 14+5 yarın 14+6 olacak çokta bir gün yok aralarında söyler galiba ya
Hazal0113 Helen1 benimde 23 ağustos cnm bugün gittim kese de göründü kalp atışı da içini ferah tut şu an 6+4
Helen1 Hazal0113 bugün doktor kese görmedi daha doğrusu 15 saniye baktı ultrasonla beta hcg isteri 4135 çıktı normal mi anlayamıyorum neden gözükmedi Nisan ayında kimyasal geçirmiştim doktor keseyi görmek için 5 dakika uğraşmıştı bu anında bıraktı
Melek38_ Lina5361 sadece folik asit kullanıyorum. Kan tahlillerimde herşey iyiydi o yüzden ekstra bir şey yazılmadı. Normal olarak birde yediğime dikkat ediyorum protein agırlıklı beslenip, kafeini ve paketli gıdaları bitirmeye çalışıyorum.
Narin4545 Merhaba anneler bizde 22 6 haftalık olduk bebeğim az hareket ediyor normal sizce bilgisi olan cvp verebilir mi lütfen aa