danla2711 Son reglime göre 7+2 olmamız gerekiyor ama doktora göre 6+5 🥰 kalp atışını ultrasonda gördüm ama dinletmedi cumartesi gideceğim umarım dinletir
Haticemre21 Asliakgn11 benim de yarın kontrolüm var doktorum alttan bakacak keseyi daha erken görebilmek için. Çünkü geçen sene dış gebelik ameliyatı geçirdim iç kanama geçirdim durum acildi o yüzden smdi riske etmek istemedi alttan bakacak ama birkaç kişiden alttan muayenenin düşüğe sebep olabileceğini duydum🥺
Anneolmak__ Haticemre21 ilk oğlumda alttan muayene den sonra 1 hafta lekelenmem olmuştu. Şuan 5+3 alttan muayene olmayı kabul etmem kesinlikle
Helen1 Merhaba bugün adet gecikmemin 7.günü testim pozitif yarın doktor randevum var kese gözükür mü acaba adetim en son 27 Ağustos 6 haftalık olarak hesapladım ama bilemedim 🤷♀️ adet döngüm 35 gün
Hazal0113 Helen1 benimde 23 ağustos cnm bugün gittim kese de göründü kalp atışı da içini ferah tut şu an 6+4
DuyguuTopal Tugcaduman Tugcaduman yani değil galiba ben oğlumu aldım 15haftadq öğrendim 12 de bile öğrenen var bakalım artık inşallah görür doktor
Tugcaduman DuyguuTopal evet ama bazı doktorlar görseler de söylemeyi tercih etmiyorlar bende kızımda 12. Haftada erkek demişti 16. Haftada kız olduğunu öğrenmiştik bu defa 12 de söylemedi bakmadı bile cinsiyete 18ine aldım randevu 15+5 söyler artık heralde