Elif4222 hsezenysr ben bugün öğrendim 14 haftalığız daha erken de öğrenen varmış. Cinsiyete göre değil de kemik yapısına göre ve keseye göre yüzde 70 ilk bı tahmin yapıyorlar
babygst Elif4222 13 Ken pipiyi gördü net erkek dedi 12 dede gitsem bilebilirdi Benm kızımda da 12 de kız %80 16 da %100 kız dddi
Eda_bgrynk gulceeasena35 bence kesinlikle hayır iyi düşünelim ki iyi olsun☺️ ilk haftalarda bazen kahverengi lekelenmem oluyordu çok şükür hiç bir sorun çıkmadı zaten doktorda normal olduğunu söyledi şuna 37+2 bebeğimi sabırsızlıkla kucağıma almayı bekliyorum ❤️
aslaninannesi7 isiksinem45 ya ben biraz kiloyla hamile kaldım o yüzden herhalde henüz dışardan hiç görmedim. Elimi koyunca oluyor da. Yarın detaylı ultrasona gideceğim siz gittiniz mi ?
isiksinem45 aslaninannesi7 Ben giremedim maalesef KKTC’de yaşadığım için burda çok saçma bir sistem var o yzdn girmedim
hande0104 Asliakgn11 15 haftalık olduk bugün ☺️ Hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah❤️
aslaninannesi7 isiksinem45 sağlıkla gelsin inşallah 🙏 bana da dua edin bir sıkıntımız çıkmasın baya heyecan ve endişe yaptım😌
DuyguuTopal Tugcaduman Tugcaduman yani değil galiba ben oğlumu aldım 15haftadq öğrendim 12 de bile öğrenen var bakalım artık inşallah görür doktor
Elif4222 Tugcaduman kızlarda 18 haftada öğrenmiştim erkek çocuğu erken gösterir demişlerdi doğruymuş demek ki bana bugün erkek dedi çünkü doktor kesin mi dedim pipisini de gösterdi kesin dedi😅😅😅 öğreniliyormus öğrendim oldum