Aybukecee Sclozdgru benimde ilk gebeliğim tüp bebek kaçıncı haftadasınız doktorunuz doğum şekliyle ilgili bişey dedi mi
Aysegulll_37_annelikk Zg99 çok şükür sadece çok sık tuvalete çıkıyorum ve çok sık karnım acikiyo hiç uyuyamıyorum
Sedef2906 Zg99 33 haftalık olduk anlamsız şekilde gece uyanıp duruyorum çok şükür bir şikayetim Yok zaman kısaldı heyecan korku başladı hastane çantası hâla hazır değil önümüzdeki hafta hazırlayacağım artık
Zg99 Sedef2906 hazırda bulunsun aklınız kalmasın en azından 🌼🫶🏻 az kaldı sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah
beyzanururey Sedef2906 bende 32+6 yım geceleri çok sık uyanıyorum uyandığım zaman bebeğim de uyanık oluyor galiba onun hareketlerine uyanıyorum sizin de öyle olabilir bizim de daha hastane çantası hazır değil odası da daha kurulacak her şey odada öylece duruyor
Kubra1608_ 34+5 benim de, bu zamana kadar rahatlıkla çömeliyordum ancak şimdi dizlerimin üst kısmı ağrıyor squat yaptığımda veya diz çöküp kalktığımda çok sinir bozucu umarım son zamanlarımda geçer.
Bhrdnz 32+3 teyim çok şükür sürekli tuvalete çıkmak dışında bir sorun yok bir de son iki gündür mide yanmaları başladı artık sonlara gelmek istiyorum kavuşmak istiyorum bebeğime 🩵
bilgegani55 Merve32- Seninle aynıyız ☺️ Gelişimi ilerde felan diyo ki doktorun nasıl durumun aynı olunca sorular arttı bende 😅
Merve32- bilgegani55 😂 bir hafta önden gidiyor Şimdi kontrolden geldim iyi bi sıkıntı yok çok şükür iki hafta sonra tekrar gidicem çatı muayenesi yapacak normal istiyorum ben normale de uygun şimdilik Sizin nasıl
umycnr94 33 olduk o kdr yorgun hissedyorum ki gce tuvalete kalkmktan helal oldum belim agryor bde ilk üç ay gbi uyku modundayim 😏
Zg99 Nazan_Sarenaz67 eşlerimizden destek alma vakti bence çorap giymek ve ayakkabı giymek konusunda 🤷♀️😄
Mucizem0301 Aycicegi_ ya benimde kasik ağrım var özellikle adım atarken oturduğum yerden kalkarken iç bacak kısmına da vuruyor agri
Aycicegi_ Mucizem0301 Benim de aynı tarif ettiğiniz gibi kontrolüme birkaç gün var doktor ne diyecek merak ediyorum
Zeyciikk @Zg99 biz de 34+4 olduk çok şükür nerdeyse hiçbir şikayetim yok rahat bir hamilelik geçiriyorum şimdilik🙏🏻 hastane çantamızı hazırlayıp evin temizliğini de yaptırırsak artık kafamız rahat bir şekilde doğumu bekleyeceğiz inşallah 😍🤍
Mavideniz61 33+5 biraz zor gidiyor bebeğin kilosu bugün 2600 çıktı 1 hafta öndeymiş , mide yanmasından hiç uyuyamıyorum 🥹 sezeryan olacağım 37+6 1 kasıma denk geliyor doktora söyleyeceğim alır mı acaba 37+6 da
Feniks Zg99 34+1im mide yanması kuyruk sokumu ağrım var Bugn de vajinada baskı ağrı zirvede yürürken çok zorlanıyorum inşallah bugnlük bir şeydir geçer ya bi de sizde durum ne bilmiyorum ama karnım aşırı hızlı büyüyor şükür kilom aynı 😂
Zg99 Feniks bende durum aynı ben kilo almamışım karnım büyüyor benim de bebis büyümüş 🥰🫶🏻 kontrole gitmiştim bugün
bilgegani55 Merve32- Beni her hafta düzenli çağırıyo son zamanlarda, 37. Haftan da doğum konuşuruz dedi. Bu cuma kontrole gitcem belki bişey der
Kubraakgn0 Zg99 Ekimde bekliyoruz ama bebişin gelme isteği yok gibi 37+0 selamlar çok yoruyor ve nefes borumu tıkıyor gibi hissediyorum 🫠😂
Zg99 Hacer65 inşallah sağlıcakla kavuşuruz 🫶🏻 bizde de işler zorlaşmaya başladı yatmak kalmak zorluyor
Zg99 Babycome123321 bebis normal doğum pozisyonda ise ağrı fazla oluyormuş benim için öyle demişlerdi 🌼