Zg99 Yasemin12344 vaktinde sağlıcakla gelsin inşallah canım 🫶🏻😁🥰 benim oğlum da nst de sancı çıktı bekler inşallah 2 gün var aramızda
Yasemin12344 Zg99 benim dün kontrol vardı haftaya aldım herkes ekim sonu gelir diyor ama çok merak ediyorum🙄sizin ne gibi rahatsizliklariniz var
Zg99 Sedef2906 hazırda bulunsun aklınız kalmasın en azından 🌼🫶🏻 az kaldı sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah
Aycicegi_ Mucizem0301 Benim de aynı tarif ettiğiniz gibi kontrolüme birkaç gün var doktor ne diyecek merak ediyorum
Zg99 Bhrdnz bende kontrollerin şuan ama bulantı için prilam kullanıyorum unutmazsam isteyeyim mide yanması için
Eylul5961 Bhrdnz gaviscon veya rennie şurup kullanabilirsiniz doktorum rennie şurup olandan vermisti bana da
Zg99 Nazan_Sarenaz67 eşlerimizden destek alma vakti bence çorap giymek ve ayakkabı giymek konusunda 🤷♀️😄
Zg99 Feniks bende durum aynı ben kilo almamışım karnım büyüyor benim de bebis büyümüş 🥰🫶🏻 kontrole gitmiştim bugün
Kubraakgn0 Zg99 Amin inşallah ama bebiş daha dönmemiş bile karnım aşağı bile inmedi o yüzden hiç gelcek gibi durmuyor ağrı sancı hiçbişey yok 😂
Ceylan17 34+0 olduk artık doğum zamanını bekliyorum. Günler geçmek bilmiyor 3.bebeğim hepsinde aynı heyecan Rabbim sağlıkla yavrularımıza kavuşmamızı nasip etsin inşallah 🤲🏻🥰