Haticemre21 Mion 7 haftalık olduk canm kalp atışını falan duyduk çok şükür smdilik bir sıkıntı yok. Senin nasıl gidiyor ❤️
Mion Haticemre21 çok sevindim canım hep sıkıntısız geçsin sürecimiz inşallah 🙏🥰 bugün 7.haftalik oldu. Pazartesi günü kalp atışı için gideceğiz. Bulantılarım çok oluyor, her sabah mutlaka kusuyorum 🙈
Haticom Mion ilaç alıyormusunuz gece uyumadan önce 2 tane prilam aabah uyanıncada 1 tane içiyorum çok rahatlattı
Haticemre21 Mion ya bende kusma yok ama midem hep ayakta sanki. soğan sarımsak çikolatadan tiksindim. Yemek yapamıyorum doğru düzgün. Pazartesi güzel haberlerini bekliyorum inşallah ❤️🤲
Haticom Mion bu hafta kese göründü ama bebek için haftaya gidicem hepimiz bebek kalp atışı sırasıyla görelimm inşallah 🥹🌸
annim_803 Haticom ben dün gece aldım iki tane bugün çok uyuşuk ve uykuluydum hiç kendimde değildim acaba yan etki mi yaptı aşırı bulantılarım var
Mion Haticom sabah içiyorum ama prilamdan sonra bir şey yiyemiyorum 1-2 saat içinde de kusuyorum. Çok etkisi yok canım sanırım
Viskoviskoo Mion merhaba htc ne bilmiyorum ama benimde doğumun Haziranda Şuan yedi haftalığız ve kalp atışlarını da duyduk🥰 herkese sağsalim kavuşmasını dilerim
Mion Bett2206 inşallah canımm ❤️🥰 rüyalarıma giriyor her gün rüyamda doktordayım kalp atışı dinliyorum 😂
Hac Mion çok şükür 6+6 da kalp atışını duyduk her şey yolunda devam eder inşallah Şuan 7+3 olduk mide bulantısı halsizlik uyku hali çok fazlaa
Mion Hac bende 7 hafta oldu canım belirtiler aynı. Kesenizin şekli nasildi yuvarlak mi fasulye/oval gibi miydi
Bett2206 Mion bende hep yatarken düşünüyorum dua ediyorum bebek göriyim rüyamda cinsiyetiyle alaklı bir şey göriyim diye ama göremedim daha😂
ummhammza Haticemre21 bana çok benziyor belirtileriniz hastaneye gittiniz mi acaba öğrendiniz mi cinsiyeti çok merak ettim
Mion Bett2206 hahaha ben bebek görüyorum hepte cinsiyetle ilgili bir belirti olmuyor . Bakalım aralıkta öğreneceğiz inşallah 🙏🥰