Haticemre21 Mion 7 haftalık olduk canm kalp atışını falan duyduk çok şükür smdilik bir sıkıntı yok. Senin nasıl gidiyor ❤️
Feroo Mion canım geçen pazartesi kontrolüm vardı kese bebek gayet iyide bebeğin kalp atış hızı yavaş dedi canım sıkıldı ona
Hac Mion çok şükür 6+6 da kalp atışını duyduk her şey yolunda devam eder inşallah Şuan 7+3 olduk mide bulantısı halsizlik uyku hali çok fazlaa
sirvanocal Mion 8 haftalık şuanda kalp atışını duyduk Allah’ıma şükür her isteyene nasip olur inşallah 🙏🙏
Rmysaksy Mion merhabaaa ilk 11 ekimde 407 ile öğrenmiştim 15 ekimde 1915 çıktı 22 ekimde 15.000 çıktı değerimm inşallah yarın ilk kontrolüme gidicem şu an 5+4 deyimm
Haticom Mion bu hafta kese göründü ama bebek için haftaya gidicem hepimiz bebek kalp atışı sırasıyla görelimm inşallah 🥹🌸
Yildiizr Mion 7+4teyim. 2 hafta sonra kontrole gideceğim, çok sabırsızım hemen gitmek istiyorum🤭 sabah bulantım çok az, akşamları oluyor daha çok
Mion Bett2206 tebrik ederim 🥰 ikizler burcu bebislerimizi merakla beklemede kalalım 😂 bende bugün 7.haftalık oldum.
Bett2206 Mion teşekkür ederim size de tebrikler🥰🥰zaman geçsin istiyoruum haftaya kalp atışı için gideceğiz inşallah her şey yolundadır🥲siz duydunuz mu kalp atışlarını
Sefika__ Mion benim de bugün 7. Haftam önümüzdeki hafta kalp atışı için gideceğiz doktora siz duydunuz mu kalp atışını
Mion Bett2206 teşekkür ederim 🥰ben 14 ekimde 5+4ken keseyi gördüm. 2 hafta sonra kalp atışı çağırmıştı. Pazartesi günü gidicem çok heyecanlıyım🥰
Mion Haticemre21 çok sevindim canım hep sıkıntısız geçsin sürecimiz inşallah 🙏🥰 bugün 7.haftalik oldu. Pazartesi günü kalp atışı için gideceğiz. Bulantılarım çok oluyor, her sabah mutlaka kusuyorum 🙈
Haticom Mion ilaç alıyormusunuz gece uyumadan önce 2 tane prilam aabah uyanıncada 1 tane içiyorum çok rahatlattı
Haticemre21 Mion ya bende kusma yok ama midem hep ayakta sanki. soğan sarımsak çikolatadan tiksindim. Yemek yapamıyorum doğru düzgün. Pazartesi güzel haberlerini bekliyorum inşallah ❤️🤲
annim_803 Haticom ben dün gece aldım iki tane bugün çok uyuşuk ve uykuluydum hiç kendimde değildim acaba yan etki mi yaptı aşırı bulantılarım var
Mion Haticom sabah içiyorum ama prilamdan sonra bir şey yiyemiyorum 1-2 saat içinde de kusuyorum. Çok etkisi yok canım sanırım