Hac Mion 4 ekimde öğrendim şuan 5+0 Perşembe günü doktor randevum var inşallah keseyi görürüz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Ummuhan_0 @"Tospikkkdefo bende 27 Eylül’de öğrendim 199 4 Ekim de cuma günü doktora gittim 3756 ile vajinal ultrasondan keseyi gördük bugün tekrar dan gidecegim kan tahlilileri için sağlıcakla yavrularımızı kucağımıza alırız inşallah 🤲🏻❤️
taurusbaby Kızlar 5+6 günler geçmiyor ben çoooooook sabırsız biriyim 9 ay nasıl bekleyecem biri bana yardım etsin 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Merve_kucuk Mion 6 ekimde adet olmam gerekiyordu 4 gün geçince test yaptım pozitifi gördüm çok şükür. Pazartesi günü sağlık ocağına gidip kan tahlili vereceğim
Dilomes Merve_kucuk bende seninle aynı durumdayım. 5 ekimde adet olmam gerekiyordu ilk test yaptım eşim çok ısrar etti akşamdı negatif çıktı. Sonra bi kaç gün daha geçti hala adet olmadım yine test yaptım bu sefer sabah ilk idrarla pozitif çıktı. Birde herkese yaydık ne çıkıcak merak ediyorum. Sağlık ocağından kan verip öğreniliyorsa pazartesi bende gidiyim
Merve_kucuk Dilomes hakkımız da hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻 Sağlık ocağında ki ebemiz eğer hamile kalırsan mutlaka haberimiz olsun demişti. Bende teste pozitifi görünce perşembe günü aradım hemen pazartesi günü 9.30 gibi gelin dedi. Sabırsızlıkla bekliyorum
Mion Dilomes tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Sağlık ocağında kan veriliyor ama sonuç 1 gün sonra sisteme düşüyor. Ben beklemeyecegim icin 4 defa özelde verdim 1 saat içinde çıkıyor. Değer artık yükseldiği için vermeyi bıraktım. Yarın randevum var 🥰
Dilomes Merve_kucuk amin inşallah güzel haberler alırız ikimizde. Teşekkür ederim bende öğrenmiş oldum kesin gidicem
cglgkdnz Haticom ilk öğrendiğimde kendim yaptırmıştım özelde bi daha yaptırmadım doktor vajinal baktı göründü zaten
Merve_kucuk Dilomes Pazartesi günü veririz salı çıkar büyük ihtimalle haberleşiriz inşallah. Bu arada adet sancısı gibi ağrınız oluyor mu sizin de. Ben adet olacağım diye 1 gün boyunca pedle gezdim resmen hala da ağrıyor