Mommywolf Mommywolf tahmini doğum tarihimiz 18 Haziran ama sezaryen olacağımız için muhtemelen biraz daha erken olur
senem-yabaci Mommywolf ay ben kovayım. En iyi anlaştığım burçtur ikizler. Eşim kendini doğuracaksın diyor sürekli 😂
Mion Mommywolf Merhaha 🤗🤗 ahahaha bende aynı şeyi düşünüyorum canım 😂 umarım yükselen burçları güzel bir şeyler olur 🤪🤪
Nesrin0906 @Mion ben 5 haftalıkken öğrendim beta HCG 2998 çıktı canım şuanda 7+1deyim bende Haziran annesiyim inşallah
Mion Nesrin0906 aramıza hoş geldiiin🥰 sağlıkla gelsinler inşallah 🙏💫 yüksek bir değerle öğrenmişsiniz ne güzel. Ben erken öğrendim zaman geçmek bilmedii🤭
Mion annim_803 selamm 🌸 bende durum tam tersi sabahları kendimde değilim bulantı ve kusmak varrr. öğleden sonra çok iyi ve enerjigimm
senem-yabaci Mion bende hep yemek yerken oluyor. Oh diyorum ne güzel midem bulanmadan yemek yiyeyim. İkinci lokmadan sonra lavabodayım 😂
annim_803 Mion benim sabahları da çok kötü akşam daha kötüyüm prilam kullanmama rağmen ama yinede bebisimi düşününce olsun diyorum ☺️
Mion Lagertha46 sizin yolun yarısı bitmiş. Bizim yol uzun daha 🥰 size de acilmis post vardır illaki 😊
Mion senem-yabaci ilk defa sayılı zaman çabuk geçmiyor onu anlamış oluyoruz 🥹🙈 iyi olsunlar da sabretcez artık 🥰
Mion senem-yabaci valla bulantı ve kusma işi çok sıkıntılı bir durum şu ilk 3 ayı atlatalım da inşallah kesilir. Ne zaman nerede bulunacak hic belli olmuyor. Ben boga burcuyum yemek yiyememek beni üzüyor 😂😂
Mion annim_803 her şey bebişlerimiz için 🥰 prilamı gece yatmadan 2 tane içenler tüm gün rahat ettiğini söylüyor. O şekilde denediniz mi hic