Mion Nur8090 Merhabaaa🌸 helal olsun gitmeden iyi durmuşsunuz🤭 bence yarın git canım yapilmasi gereken kan tahlilleri var. 12 haftalikken de cinsiyet ve ikili test için tekrar çağırıyorlar.
Mion Annesi-yavrusu çok heyecanlı bekleyişler 🥰1 cmlik bir bebisin kalbi atıyor. Mucize resmen sağlıkla gelsinler bebislerimiz🥹🥰
Mion annim_803 selamm 🌸 bende durum tam tersi sabahları kendimde değilim bulantı ve kusmak varrr. öğleden sonra çok iyi ve enerjigimm
Mommywolf Mommywolf tahmini doğum tarihimiz 18 Haziran ama sezaryen olacağımız için muhtemelen biraz daha erken olur
senem-yabaci Mommywolf ay ben kovayım. En iyi anlaştığım burçtur ikizler. Eşim kendini doğuracaksın diyor sürekli 😂
Mion Mommywolf Merhaha 🤗🤗 ahahaha bende aynı şeyi düşünüyorum canım 😂 umarım yükselen burçları güzel bir şeyler olur 🤪🤪
Nesrin0906 @Mion ben 5 haftalıkken öğrendim beta HCG 2998 çıktı canım şuanda 7+1deyim bende Haziran annesiyim inşallah
Mion Nesrin0906 aramıza hoş geldiiin🥰 sağlıkla gelsinler inşallah 🙏💫 yüksek bir değerle öğrenmişsiniz ne güzel. Ben erken öğrendim zaman geçmek bilmedii🤭
senem-yabaci Mion bende hep yemek yerken oluyor. Oh diyorum ne güzel midem bulanmadan yemek yiyeyim. İkinci lokmadan sonra lavabodayım 😂
annim_803 Mion benim sabahları da çok kötü akşam daha kötüyüm prilam kullanmama rağmen ama yinede bebisimi düşününce olsun diyorum ☺️
Mion Lagertha46 sizin yolun yarısı bitmiş. Bizim yol uzun daha 🥰 size de acilmis post vardır illaki 😊
Mion senem-yabaci ilk defa sayılı zaman çabuk geçmiyor onu anlamış oluyoruz 🥹🙈 iyi olsunlar da sabretcez artık 🥰