Mion Bett2206 Merhaba canımm🥰 bende pazartesi günü duydum heyecandan karnımı oynatmadan duramadigim icin kısa süreli dinleyebildik🥹🙈 Benimki haftasına göre 5 gün geriden geliyordu geç döllenme oldugu icinmiş. Büyüdükçe yakalayacagıni söyledi doktorum
Bett2206 Mion çok sevindiim gözümüz aydın 🥰🥰🥰evet forumda görüyorum haftasınu yakalıyormyş sonradan🥰bizim de az dinletti doktorumuz ama ne rahatladı içim hep böyle sorunsuz devam ederiz inşallah 🙏🥰
Mion Bett2206 çok teşekkür ederim. Gözümüz aydın🥰 inşallah canımm bir daha 29 kasımda 12.haftayken gidicem zaman nasıl geçecek bilmiyorumm🙈🥹
Mion Bett2206 evet benimkide öyle söyledi çok heyecanlıyım 🤗 çevremdekiler erkekse görebilir de kızsa tahmin yürütemez dedi artık ordan bile çıkarım yapabileceğiz😂😂
irmknmz Herkese merhabalar ben yeni katıldım aranıza bir hafta oluyor öğreneli Rabbim hepimizin yavrularını sağlıklı mutlulukla kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻🤍
ummhammza Haticemre21 bana çok benziyor belirtileriniz hastaneye gittiniz mi acaba öğrendiniz mi cinsiyeti çok merak ettim
Haticemre21 ummhammza yok hayır en son 6 haftada gitmiştim doktorum 9 10 hafta gibi tekrar gelirsin dedi. 1.5 haftam kaldı da daha erken olur herlde görebilir mi bilmiyorum
Mion ummhammza 12 haftalık olursa mayıs başı annesi oluyoruz 😂 haziran anneleri şuanda 7-8-9 haftalık olanlar canım.
ummhammza Mion başlık Haziran 2025 anneleri ya hani ablacım bizde 2024 yılında olduğumuza göre doğum yapacağımız zamanı kastetmiş arkadaş gülme o yüzden boş yere
Sinemis22 nur233 kalp atışı duydunuz mu birde kesenin olduğu yere kramplar giriyor benim kötü hissediyorum sanki birşey olucakmış gibi
senem-yabaci Ay doktorum son adet tarihimi 15 Eylül olarak değiştirdi. Döllenmeye göre hesaplamıştım ben. Tarihi biliyorum çünkü. Ama aralarında 1 hafta var o zaman 😂 erken yumurtlamış gibi oldum. Bugün 7+0 olmuşuz
Mion senem-yabaci hayırlı olsun canım. Sağlıkla kucağımıza alalımm🥰🤗bende 8+3 oldum. Kalp atışı dinlediniz miii🥹
Mion ummhammza arkadaş dediğin kişi benim zaten ablacım 😂 postu açanda benim. Bence siz önce kendiniz anlayıp anlamadığınız sorgulayın. Daha da cok guldum sayenizde 😂😂
Annesi-yavrusu Mion bizde bugün tam 6 haftalık olduk 🦋 5+1 kese gördük karından 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi cumartesi nasıl gelecek hiç bilmiyorum sağlıkla kucaklarımıza almak nasip olsun.
Mion Annesi-yavrusu çok heyecanlı bekleyişler 🥰1 cmlik bir bebisin kalbi atıyor. Mucize resmen sağlıkla gelsinler bebislerimiz🥹🥰
Mion Nur8090 Merhabaaa🌸 helal olsun gitmeden iyi durmuşsunuz🤭 bence yarın git canım yapilmasi gereken kan tahlilleri var. 12 haftalikken de cinsiyet ve ikili test için tekrar çağırıyorlar.