Tospikkkdefo gezentianne 🥰🥰🥰 peki uçakta nelere dikkat ettiniz ve havalimanlarında xray cihazlarından geçtiniz mi internette geçilebilir yazıyor ama emin olamadım
Mion Tospikkkdefo canım ben 5. Haftada istanbul havaalanindan binmistim bence geçme zaten hamileyim diyince sorgulamadan anlayışla karşılıyorlar. Elle arama yapıp birde elinizin üstüne bir kağıt parçası sürüp swap testi yapiyorlar ortalama 2 dk da işlemler bitiyor. Havaalaninda cihazlar yüksek güvenlikli olduğu için radyasyonun fazla olduğunu düşünüyorum ben.
gezentianne Tospikkkdefo Geçilebilir cok ciddi bir durum değil ben aynı zamanda uçuş görevlisiyim haftaya kadar çalışacağım nwrdeyse 2 günde bir ucusa gidip geliyorum🥰 Uçakta giderken cok doluydu arada kalktım dolaştım dönüşte müsaitlik vardı yanım boştu Yan koltuga kıvrılarak uzandım daha kolay geçti. Ama Amerika’da gezerken cok yürüdüm 7-9 saat arası belki ayakta kaldım belim cok ağrımaya başladı sonraki günler dinlene dinlene gwzdim 1 saat gezsem 10-15 dk otueuyordum bir yerde. Bir anda cok yüklenmişim neyse ki sorun yaşamadan döndük
Tospikkkdefo Mion bende öyle düşünüyorum ama istanbulda sıkıntı olmayabilirde brezilyadaki havalimanında ısrarcı olurlarmı bu konuda bundan emin değilim,yinede rapor alacağım doktordan göstermek içn
Tospikkkdefo gezentianne sorunsuz geçmesine sevindim ben de dikkate alacağım yazdıklarınızı cok tesekkur ederim😍🥰
idid9393 Selamlar :) ben de beta 1950 ile öğrenmiştim 4 gün sonra 13500 oldu, uygulamada 6+3 görünüyor ama bugün kese gördük sadece, 5+4 dedi doktor, bebeği göremedik erken dedi, sizlerden böyle bişey yaşayan oldu mu, biraz modum düştü bebeği göremediği için
Tospikkkdefo idid9393 merhaba benım 5 haftalıkken alttan muayne ile görmüştü sonrasında karnından görmeye basladı. Genelde göremediklerinde alttan muayne ile bakmayı tercih ediyor doktorlar ama beklemek istediysede vardır bi bildiği 🦋 tekrar ne zaman gidiceksiniz
Rmysaksy idid9393 merhaba canım benimde 5+5 deyken karından us sadece kese görünmüştü bebek görünmemişti vajinal us baktı bebeği gördük belki gittiğin doktorun cihazı iyi değildir endişelenme 1-2 hafta sonra görürsün inşallah
Tinkivinkidipsi idid9393 ben göremedim gittiğimde 5 hafta bitmişti bu çarşamba gideceğim 7.hafta bitmiş olacak
idid9393 Tospikkkdefo cumartesi kontrolüm var, bu doktora ilk kez kontrole gittim ama cumartesi başka doktora randevum vardı, bekleyemediğimden bugünküne gittim :)
Bett2206 Kızlaarr nasılsınız ne durumdasınız😍biz bugün kalp atışını duyduk ah ne değişik duygularmış bunlar ya çok duygusalımm maşallah her şey yolunda haftasına uygun 1.2 cm olmuşuz🥰sizler ne yaptınız🥰
Mion Bett2206 Merhaba canımm🥰 bende pazartesi günü duydum heyecandan karnımı oynatmadan duramadigim icin kısa süreli dinleyebildik🥹🙈 Benimki haftasına göre 5 gün geriden geliyordu geç döllenme oldugu icinmiş. Büyüdükçe yakalayacagıni söyledi doktorum
Bett2206 Mion çok sevindiim gözümüz aydın 🥰🥰🥰evet forumda görüyorum haftasınu yakalıyormyş sonradan🥰bizim de az dinletti doktorumuz ama ne rahatladı içim hep böyle sorunsuz devam ederiz inşallah 🙏🥰
Mion Bett2206 çok teşekkür ederim. Gözümüz aydın🥰 inşallah canımm bir daha 29 kasımda 12.haftayken gidicem zaman nasıl geçecek bilmiyorumm🙈🥹
Mion Bett2206 evet benimkide öyle söyledi çok heyecanlıyım 🤗 çevremdekiler erkekse görebilir de kızsa tahmin yürütemez dedi artık ordan bile çıkarım yapabileceğiz😂😂
irmknmz Herkese merhabalar ben yeni katıldım aranıza bir hafta oluyor öğreneli Rabbim hepimizin yavrularını sağlıklı mutlulukla kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻🤍
ummhammza Haticemre21 bana çok benziyor belirtileriniz hastaneye gittiniz mi acaba öğrendiniz mi cinsiyeti çok merak ettim
Haticemre21 ummhammza yok hayır en son 6 haftada gitmiştim doktorum 9 10 hafta gibi tekrar gelirsin dedi. 1.5 haftam kaldı da daha erken olur herlde görebilir mi bilmiyorum