Haco Senaaaskr 2 günde iki katı artmış görünüyor normal bence sorun yok rabim kucagımıza almayıda nasip etsin ❤️
Mion Tospikkkdefo Tospikkkdefo tüm hamileliği boyunca gezen influcerlar var bencede sıkıntılı bir durum değildir canım. Sağlıkla gidip gelinnn🩷🩷 bebisin ilk yurtdisi seyahati olmuş olsun 😃
Mion Senaaaskr verdiğiniz saatlerde önemli ama çok güzel artmış 🩷 2 veya 3asımda keseyi görebilir doktorunuz
Mion ZEYNEPPARS_LN aynıyız bende 7+5 dün kalp atışı dinlemeye gittim 🩷🥹 sağlıkla gelsin minik mucizelerimizzz
Mion Haco canım bu yazdıklarınla ilgili ayrı post açarsan daha görünür olur ve daha çabuk cevap alırsın. 🩷 benim mesela hiç bilgim yok bu konuyla ilgili 🥹
Sosyalbiri Haco merhaba canım emin ol kaybı olan herkes seninle benzer duyguları yaşıyor bil ancak sakin kalmaya çalış. Doktor kese gördüyse dış gebelik ve kimyasal gebelik ihtimalleri elenir. O beta değeri ile göründüğüne şükretmelisin çoğu kese o beta ile görünmüyor. Boş gebelik ve düşük riski kalıyor geriye. Onlarda şuan belli olmaz. Gebeliğe boş demek için 8. Haftaya kadar bekliyorlarmış doktorlar genelde.Düşüğü de Rabbim korusun o ihtimal hep var. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi🤲🏻
Zeynoaley Mion aynen keseyi gördük bebeği görmemiştik en son gittiğimizde bebeği de gördük şimdi kalp atışını duyabilmek için bekliyorum ☺️
gezentianne Tospikkkdefo Ben de tam geçen hafta 8 haftalıkken 12 saat uçuşa gttim bir sorun yaşamadım. Ama tatilde günde 7-8 saat yürüdüm belim koptu sürekli oturmak istedim bi yerleree🙈
Tospikkkdefo gezentianne 🥰🥰🥰 peki uçakta nelere dikkat ettiniz ve havalimanlarında xray cihazlarından geçtiniz mi internette geçilebilir yazıyor ama emin olamadım
Mion Tospikkkdefo canım ben 5. Haftada istanbul havaalanindan binmistim bence geçme zaten hamileyim diyince sorgulamadan anlayışla karşılıyorlar. Elle arama yapıp birde elinizin üstüne bir kağıt parçası sürüp swap testi yapiyorlar ortalama 2 dk da işlemler bitiyor. Havaalaninda cihazlar yüksek güvenlikli olduğu için radyasyonun fazla olduğunu düşünüyorum ben.
gezentianne Tospikkkdefo Geçilebilir cok ciddi bir durum değil ben aynı zamanda uçuş görevlisiyim haftaya kadar çalışacağım nwrdeyse 2 günde bir ucusa gidip geliyorum🥰 Uçakta giderken cok doluydu arada kalktım dolaştım dönüşte müsaitlik vardı yanım boştu Yan koltuga kıvrılarak uzandım daha kolay geçti. Ama Amerika’da gezerken cok yürüdüm 7-9 saat arası belki ayakta kaldım belim cok ağrımaya başladı sonraki günler dinlene dinlene gwzdim 1 saat gezsem 10-15 dk otueuyordum bir yerde. Bir anda cok yüklenmişim neyse ki sorun yaşamadan döndük
Tospikkkdefo Mion bende öyle düşünüyorum ama istanbulda sıkıntı olmayabilirde brezilyadaki havalimanında ısrarcı olurlarmı bu konuda bundan emin değilim,yinede rapor alacağım doktordan göstermek içn
Tospikkkdefo gezentianne sorunsuz geçmesine sevindim ben de dikkate alacağım yazdıklarınızı cok tesekkur ederim😍🥰
idid9393 Selamlar :) ben de beta 1950 ile öğrenmiştim 4 gün sonra 13500 oldu, uygulamada 6+3 görünüyor ama bugün kese gördük sadece, 5+4 dedi doktor, bebeği göremedik erken dedi, sizlerden böyle bişey yaşayan oldu mu, biraz modum düştü bebeği göremediği için
Tospikkkdefo idid9393 merhaba benım 5 haftalıkken alttan muayne ile görmüştü sonrasında karnından görmeye basladı. Genelde göremediklerinde alttan muayne ile bakmayı tercih ediyor doktorlar ama beklemek istediysede vardır bi bildiği 🦋 tekrar ne zaman gidiceksiniz
Rmysaksy idid9393 merhaba canım benimde 5+5 deyken karından us sadece kese görünmüştü bebek görünmemişti vajinal us baktı bebeği gördük belki gittiğin doktorun cihazı iyi değildir endişelenme 1-2 hafta sonra görürsün inşallah
Tinkivinkidipsi idid9393 ben göremedim gittiğimde 5 hafta bitmişti bu çarşamba gideceğim 7.hafta bitmiş olacak