Mion Sushii hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Ben ilk gebeligim oldugu icin çok heyecanlıyım . Sürekli beta hcg takibi tahlili yaptırmak istiyorum sizde de böyle durumlar var mı ya? 🙈 Erken öğrenmek çok zormuş 🥹
Sushii Mion benim de ilk ama bir kere yaptırdım bir daha yaptırmadım açıkçası , ama sağlıklı olduğunu hissediyorum 🥹kanama vs olmadığı için meraklanmıyorum aslında biraz akışına bıraktım . Yoksa bu 9 ay bitmez 🙈
Mion Sushii haklısınız bende öyle hissediyorum, ama burda gördüğüm yazıların bazıları içimi kararttı. Sonrasında bu postu açmak istedim. İnşallah sağlıkla kucağımıza aliriz 🥰
Busbus4246 Mion Mion bende cuma günü öğrendim. Cuma günü beta 376 ydı bugün tekrar gittim 1529 olmuştu 🫠
Mion Busbus4246 kaç gün gecikmeyle öğrendiniz? Hayırlı olsun. İnşallah haftaya keselerimizi görürüz 🤗
Sushii Mion ben gördüğüm olumsuz şeyleri asla okumuyorum, benim ve bebeğimin sağlıklı olduğunu düşünüyorum , umarım öyledir 😅
Busbus4246 Mion açıkçası tam olarak bilemiyorum son 3-4 aydır çok düzensiz bir adet dönemi yaşıyordum normal tarihlere göre 12 gün gecikti ama ben tam olarak bilemediğim için erken zamanda test yapmadım bekledim ☺️
Mion Şuana kadar herhangi bir belirtiniz oldu mu?? 🥰 benim saçlarım çok dökülüyor bununla mı alakalı bilmiyorum ama
Mion Haticemre21 tebrik ederim canım. Bende 3 ekimde 46 ile öğrendim cumartesi 135 oldu. Heyecanla bekliyorum. Erken öğrenmek zor bir şeymiş zaman geçmiyor sanki 🙈
Feroo Bende tüp bebek hamilesiyim 25 Eylül de ilk kan verdim 575.8 beta 27 Eylül ikinci kan verdim oda 1000 çıktı 9 Ekim randevum var 6+1 olacak çok heyecanlıyım
Mion Feroo çok sevindim sizin içinde sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun 🙏🥰 randevuya az kalmış çok heyecanlıı 🤗