Tospikkkdefo Mion selamm 27 eylülde 153 ile öğrendim 5 ekim ctesi doktoruma gittim 4400dü betam ve sadece keseyi gördük vajinal ultrason ile🙏 ctesi tekrar çağırdı
Mion Tospikkkdefo çok güzel, tebrik ederim.🤗 Bende çok erken öğrendim. 3 ekimde 46 ile öğrendim. 5 ekimde 146 olmuştu. Şuan çok daha başındayım. Heyecanla keseyi görmeyi bekliyorum 😇
Sinemis22 nur233 kalp atışı duydunuz mu birde kesenin olduğu yere kramplar giriyor benim kötü hissediyorum sanki birşey olucakmış gibi
Mion Sushii hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Ben ilk gebeligim oldugu icin çok heyecanlıyım . Sürekli beta hcg takibi tahlili yaptırmak istiyorum sizde de böyle durumlar var mı ya? 🙈 Erken öğrenmek çok zormuş 🥹
Sushii Mion benim de ilk ama bir kere yaptırdım bir daha yaptırmadım açıkçası , ama sağlıklı olduğunu hissediyorum 🥹kanama vs olmadığı için meraklanmıyorum aslında biraz akışına bıraktım . Yoksa bu 9 ay bitmez 🙈
Mion Sushii haklısınız bende öyle hissediyorum, ama burda gördüğüm yazıların bazıları içimi kararttı. Sonrasında bu postu açmak istedim. İnşallah sağlıkla kucağımıza aliriz 🥰
Busbus4246 Mion Mion bende cuma günü öğrendim. Cuma günü beta 376 ydı bugün tekrar gittim 1529 olmuştu 🫠
Mion Busbus4246 kaç gün gecikmeyle öğrendiniz? Hayırlı olsun. İnşallah haftaya keselerimizi görürüz 🤗
Sushii Mion ben gördüğüm olumsuz şeyleri asla okumuyorum, benim ve bebeğimin sağlıklı olduğunu düşünüyorum , umarım öyledir 😅
Busbus4246 Mion açıkçası tam olarak bilemiyorum son 3-4 aydır çok düzensiz bir adet dönemi yaşıyordum normal tarihlere göre 12 gün gecikti ama ben tam olarak bilemediğim için erken zamanda test yapmadım bekledim ☺️
Mion Şuana kadar herhangi bir belirtiniz oldu mu?? 🥰 benim saçlarım çok dökülüyor bununla mı alakalı bilmiyorum ama