birsuperisi Esahan kalp atış hızını bilmiyorum görüntü karından ben 170 boy eşim 176 boyumuza göre kilomuz normal benim biraz kemiklerim iri eşim normal evet haftasına göre uyumlu
Yetersavas Esahan yok vajinal bende istemem çok rahatsız olurum zaten ultrason baktırırım bir kaç gün daha bekleyeyim 7. Haftaya doğru giderim
Sebo97 Merhaba. 12 haftada çekildi 160 kalp atış hıZı eşim 170 boy orta kilo ben 160 boy orta kilo yapı ince.
Askolsun34 Esahan Görüntü 12+1 de karından çekildi Kalp atış hızını bilmiyorum Bebek haftasıyla uyumlu Eşim de ben de 160 boylarındayız minyonuz 60 kilo civarındayız Bu sorulara göre cevabınız nedir acaba Emekleriniz için çok teşekkür ederim 🙏🏻
birsuperisi Esahan https://imgyukle.com/i/Ca0FD1 kalp atış hızını bilmiyorum görüntü karından ben 170 boy eşim 176 boyumuza göre kilomuz normal benim biraz kemiklerim iri eşim normal evet haftasına göre uyumlu
Papatya68 Esahan hadi bakalım inşallah 2 oğlandan sonra 🥰18 haftalık oldum henüz bilmiyorum 20 haftalıkken gidecem randevu için o zaman öğrenecem inşallah 🤲🤲