Mmeeelikee Bana da bakabilir misiniz? Bugün çekildi 11 haftalık. Kalp atışını bugün duydum normal hızdaydı. Eşim kalıplı 180 boyunda 100 kiloya yakın ben minyon 154 boyunda 60 kiloyum karından çekildi.. bakarsanız çok sevinirim
Kbr-cftc6 Esahan https://mutluresim.com/image/1000019236.11npKZ Burada kaç haftalık hatırlamıyorum ama 6 haftalıkken kese de görünmemişti zaten düşük riskim vardı ve keseyi de 6 haftamda görmüştü doktor 😊
Esahan Kutay-mmm Benimki sadece tahmin. Yüzde yüz doğru diyemem ki. Allah gönlünüzdekini versin inşallah.
Esahan gullgrgz14 Gördüğüm kadarıyla kız. Sorularıma cevap verirseniz daha ayrıntılı yorum yapabilirim.
Esahan gullgrgz14 :) konun başında zaten tüm sorularım mevcut. Siz direkt son iletilere girdiniz herhalde.
Esahan gullgrgz14 Görüntü belirgin mi? ve hangi hafta çekilmiş? 6 ya da 7. Haftalarda kalp atış hızı neydi? Görüntü vajinal mi karından mı? Sizin ve eşinizin kemik yapısı nasıl? Bebek gelişiminiz haftasına uyumlu mu ileri mi?
gullgrgz14 Esahan Bu 13+5 te çekildi Yani bebeklerin hızlı atıyormuş bildiigim kadarıyla ama kaçta attıgını bilmiyorum benimde hızlıydı Karından çekildi görüntü Eşim uzun boylu boyuna göre kilosu ideal Benim kemik yapım normal iri birisi değilim Doktorum haftasına uyumlu dedi ♥️🌸
Esahan gullgrgz14 Görüntü ve cevaplarınıza bakarak kız diye yorumluyorum. Nubu düz. Haftasına uyumlu. Kafa yapısı küt değil. Ama eşinizin kemik yapısına benzeyebilir. Hayırla kucağınıza alın.
Esahan birsuperisi Görüntü belirgin mi? ve hangi hafta çekilmiş? 6 ya da 7. Haftalarda kalp atış hızı neydi? Görüntü vajinal mi karından mı? Sizin ve eşinizin kemik yapısı nasıl? Bebek gelişiminiz haftasına uyumlu mu ileri mi?
birsuperisi Esahan kalp atış hızını bilmiyorum görüntü karından ben 170 boy eşim 176 boyumuza göre kilomuz normal benim biraz kemiklerim iri eşim normal evet haftasına göre uyumlu