birsuperisi Esahan https://imgyukle.com/i/Ca0FD1 kalp atış hızını bilmiyorum görüntü karından ben 170 boy eşim 176 boyumuza göre kilomuz normal benim biraz kemiklerim iri eşim normal evet haftasına göre uyumlu
Esahan gullgrgz14 Allah hayırla kucağınıza almayı nasip etsin. Bazı bebekler anne karnında da çok tatlı oluyorlar. Her bebek tatlı tabi ama. Sizinki de çok minnoş. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
Papatya68 Esahan hadi bakalım inşallah 2 oğlandan sonra 🥰18 haftalık oldum henüz bilmiyorum 20 haftalıkken gidecem randevu için o zaman öğrenecem inşallah 🤲🤲
asyasena35 Esahan 8 haftada kalp atışı 150 demişti doktor Eşim 172 ben ise 163 boyundayım orta kilolarımız Resim 10 hafta 1 gün haftasında ilerliyor Tahmin eder misiniz ?? :)
Miray1518 Esahan  normalde 13+2 ama doktorum 13+3 dedi görüntü karnımdan eşimle boylarımız normal ne kısa ne uzun
tugbaoztrk Esahan Merhaba 14+5 Karından görüntü Kalp atışı normaldi Eşim 1.85 ben 1.68 Haftasıyla uyumlu
zuhreeakc 12 hafta 4 günlüktü burada karından görüntü kalp atışına bir şey demedi doktor normaldi eşim ve ben normal boylardayiz haftasıyla uyumlu
Esahan zuhreeakc Allah nazarlardan saklasın ne kadar tatlı duruyor :) annesi bu minnoş tatlı bir kız gibi. Kafası oval nubu düz. Ortalama haftasıyla uyumlu. İşaretler kızı gösteriyor.
Esahan tugbaoztrk Çok emin cevap veremesemse kız diyeyim. Nubunu kafa yapısını görebilmem için sırtüstü olması gerekiyor sizinki sanırım yüzüstü anlayamıyorum o yüzden.