Perihan3 Esahan Esahan 6+4 haftasiyla uyumlu karindan cekildi 129 kalp atisi baba iri kemikli kilolu ben nol
EdaBzdmr Esahan Görüntü 7+1 de çekildi Kalp atışı 143 diye hatırlıyorum Görüntü karından ultrason Ben 173 , eşim 181 boyunda uzun boyu normal kilodayız
Esahan Alya05 Altta 66 rakamını okudum ama kalp atışımı emin değilim. 140 altı yine erkek olur bu şekilde.
bihtercakir Karından ultrason , 10+3 haftasıyla uyumlu , kalp atışı 142-144 arası , eşim biraz iri yapılı
Esahan bihtercakir Bazı bebekler görüntü de bile çok sevimli oluyor sanki :) sizinki de öyle. Şu şekliyle anlattığınız kadarıyla kız olasılığı yüksek. Allah nazarlardan korusun. Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Esahan oykumens Kafa yapısı küt ama nubu düz. Eşinizin iri kemikli olmasından dolayı olabilir. Kız diyorum ben kalp atış hızını öğrendiğinizde 140 altı erkek üstü kız.
Alya05 Esahan hayırlısı olsun inşallah aslında bacak arasıda var paylaşayım mı Bir iki güne kontrole gideceğim kesin belli olur herhalde size haber veririm.
Alya05 Esahan merhaba cnm dün doktora gittim bebeğimin kalbi durmuştu. Kürtaj oldum bebeği defn etmek için yıkadık baktık erkekti doktorun %95 kız dediği bebek erkek ti
Esahan Sukran98 Ramziye göre erkek. Diğer sorularımın cevabı olmadığı için ancak bu kadar yorum yapabildim :)
Yurmet Esahan Kalp atış hızı bilmiyorum Görüntülü karından Ben minyonum eşimde 1.75 boy 90 kilo Sat a göre 20 haftalık ama ultrasona göre 21 yani ileri Küçük olan resimde 12 haftalık Büyük olan resimde 16 haftalık 2 ayrı haftalarda attım size Çok teşekkür ederim 🌺 Esahan
isimsizdir Esahan teşekkür ederim Allah razı olsun ❣️ benm bir kızım var buda erkek olsun istiyorum hayırlısı tabi Kızımda şuan kendi yasitlarina göre uzun boylu iri yapılı sanki 5 yaşında oda kendi haftasında göre giderdi bundada belirtiler asermeler kızımda olduğu gibi benm istek tabi herşeyin hayırlısı sağlıklı olsun da Tekrardan teşekkürler
bihtercakir Esahan amin çok teşekkür ederim, ne kadar tatlı bir yorum çok mutlu oldum gerçekten sizde hiç beklemediğiniz anda bu kadar çok mutlu olun inşallah , çok sağolun iyi akşamlar dilerim 🥰
Yurmet Esahan Çok teşekkür ederim 🌺Hayırlısı olsun bir kızım var bende erkek hissediyorum ama doktorum kız dedi detaylı ultrason var bu hafta belki yanılmıştır diye düşünüyorum sağlıklı sıhhatli olsunlrda nasip❤️
Nil4749 Esahan 12+4 ama 13+4 çıkıyor yani 1 hafta ilerden Karından bakıldı Eşim 180benim 160 kalp atışını bilmiyorum sormadım