BusraNur01 Esahan Sata göre 14+1 Ultrasona göre 14+2 Kalp atış hızı normaldi anormal hızlı veya yavaş değildi Eşim uzun zayıf kalın kemikli Bende kısa zayıf kalın kemikli
Esahan isimsizdir Aslında sorularımdan nasıl anladığımın cevabı var. Ramzi teorisi plasenta karından bakıldığında sağdaysa kız soldaysa erkek. Kalp atış hızı 140 altı erkek 140 üstü kız. Kafa kapısı oval ve nubu düzse kız , küt ve yukarı kıvrımlıysa erkek. Bazen kızlarda anne baba iri kemikliyse kafa yapısı küt gibi görülebiliyor. Bunların hepsini harmanlayıp ona göre yorum yapıyorum. Aslında tüm teorileri birleştirip bakıyorum. Zaten çoğu da birbiri ile uyumlu oluyor. Nadir farklı görüyorum onlarda zorlanıyorum yeni görüntü istiyorum o yüzden neyi kaçırdığımı anlamak için. Ha bir de erkek çocukları haftasından ileri gidiyor. Tabi anne babası iri kemikli kız çocukları da öyle. Bir ortalama yakalayıp tahminimi söylüyorum.
isimsizdir Esahan teşekkür ederim Allah razı olsun ❣️ benm bir kızım var buda erkek olsun istiyorum hayırlısı tabi Kızımda şuan kendi yasitlarina göre uzun boylu iri yapılı sanki 5 yaşında oda kendi haftasında göre giderdi bundada belirtiler asermeler kızımda olduğu gibi benm istek tabi herşeyin hayırlısı sağlıklı olsun da Tekrardan teşekkürler
Esahan Alya05 Diğer gittiğinizde kalp atış hızını sorun 140 altıysa erkek olasılığı daha fazla artıyor. Şu haldeyken de erkek diyorum.
Esahan Alya05 Altta 66 rakamını okudum ama kalp atışımı emin değilim. 140 altı yine erkek olur bu şekilde.
Perihan3 Esahan Esahan 6+4 haftasiyla uyumlu karindan cekildi 129 kalp atisi baba iri kemikli kilolu ben nol
EdaBzdmr Esahan Görüntü 7+1 de çekildi Kalp atışı 143 diye hatırlıyorum Görüntü karından ultrason Ben 173 , eşim 181 boyunda uzun boyu normal kilodayız
bihtercakir Karından ultrason , 10+3 haftasıyla uyumlu , kalp atışı 142-144 arası , eşim biraz iri yapılı
Esahan bihtercakir Bazı bebekler görüntü de bile çok sevimli oluyor sanki :) sizinki de öyle. Şu şekliyle anlattığınız kadarıyla kız olasılığı yüksek. Allah nazarlardan korusun. Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Esahan oykumens Kafa yapısı küt ama nubu düz. Eşinizin iri kemikli olmasından dolayı olabilir. Kız diyorum ben kalp atış hızını öğrendiğinizde 140 altı erkek üstü kız.
Alya05 Esahan hayırlısı olsun inşallah aslında bacak arasıda var paylaşayım mı Bir iki güne kontrole gideceğim kesin belli olur herhalde size haber veririm.
Alya05 Esahan merhaba cnm dün doktora gittim bebeğimin kalbi durmuştu. Kürtaj oldum bebeği defn etmek için yıkadık baktık erkekti doktorun %95 kız dediği bebek erkek ti
Esahan Sukran98 Ramziye göre erkek. Diğer sorularımın cevabı olmadığı için ancak bu kadar yorum yapabildim :)
Yurmet Esahan Kalp atış hızı bilmiyorum Görüntülü karından Ben minyonum eşimde 1.75 boy 90 kilo Sat a göre 20 haftalık ama ultrasona göre 21 yani ileri Küçük olan resimde 12 haftalık Büyük olan resimde 16 haftalık 2 ayrı haftalarda attım size Çok teşekkür ederim 🌺 Esahan