Kkardelenn1 Ftmnur11 bende sat 12 beklemedeyin gecikme olursa test yaparım pazartesiye kadar beklemeyi umut ediyorum
Ftmnur11 Kkardelenn1 benim meme ağrısı hafif var Bazen bel bazen kasık ağrısı var ama benim normaldede oluyordu pkoslu olduğum için.hamilelik belirtisi diyemiyorum malesef haftaya adet olmazsam bende bı test yaparım .umudum yok ama bakalım kısmet artık :)
Solmaz-Papatya Kkardelenn1 ben test yaptım negatifi gördüm gelecegimden parlaktı bat 11 bu ayda olmadı
Kkardelenn1 Kızlar son durum ne sat 12 Eylül bat 11 ekimdi dün erken gebelik negatif çıktı bel ağrım oluyor arada birde akıntım beyazdan sarı tonlarına döndü adet olacağım zaman kasıklarımda ağrı olurdu oda yok
Bigsecret3 Kkardelenn1 evet cnm 1 hafta bekleyip ertesi hafta çarşamba kontrolüm var onu bekleyeceğim 🥹
Merve_kucuk Ftmnur11 Ezgezg Benim ki 8 eylüldü. 6 ekimde olmam lazımdı 4 gün gecikince yani 10 Ekim de test yaptım pozitifi görmüştüm. Tek belirtim her an adet olacakmışım gibi ağrım vardı
Ftmnur11 Merve_kucuk benimde öyle ağrılarım var ama dün test yaptım yine negatif çıktı.benim iki taraflı pkos malesef kilo da var haliyle.hepsi ortaya karışık pozitif görmem tabiki zor benim :))