Ftmnur11 Merve_kucuk benimde öyle ağrılarım var ama dün test yaptım yine negatif çıktı.benim iki taraflı pkos malesef kilo da var haliyle.hepsi ortaya karışık pozitif görmem tabiki zor benim :))
Merve_kucuk Ftmnur11 Bende bu ay umutsuzdum olursa olur olmazsa Rabbimin vardır bir bildiği dedim. Sonra öğrendim ki hamileyim. Demem o ki umudunuzu kaybetmeyin akışına bırakın çocuk yapmak için birlikte olmayın anı yaşayın ben bu ay öyle yaptım çocuk yapmayı aklıma bile getirmedim. Rabbim en kısa zamanda size de nasip etsin inşallah 🙏🏻
Ayseyldzatly Çarşamba günü test yaptım silik çıktı perşembe günü kan verdim aile hekiminde 78 beta çıktı . 4 gün sonra yani bugün hastanede kan verdim beta 353. Biraz tedirgin oldum bir arkadaşla görüştüm az yükselme olmuş dış gebelik olma ihtimali var dedi . Yarın tekrardan Dr gidecem 😔
Fethiyedrk Ftmnur11 benimde 13 eylul :) dun aksam kahverengi leke geldi biraz ve butun gece hafif adet agrisi gibi bi agri vardi suanda yok
Ftmnur11 Fethiyedrk ben dün adet oldum malesef adetim bitince soğan kürü denicem inşallah faydalı olur
Sedaanr Benimde sat 11eylül, 2 gün gecikince test yaptım(çarşamba günü) silik bir çizgi çıktı tam emin olamayınca aynı gün kan verdim değerim 101 çıktı. Bugün tekrar kan verdim beta sonucumu bekliyorum bakalım hayırlısı
sadbut Sedaanr canım biz seninle resmen aynıyız ya bende ilk 70 beta gordum 2 gun sonra 173 oldu geberiyorum heyecandan elim kolum baglı cok stresliyimmm var mı bi haber 4 haftalık benimde cok korkuyorum bi yandannn
Sedaanr @“sadbut” Ben bugün gittim doktora dayanamadım merak ettim 4+5 olmuşum değerim 870 çıktı zaten 500 ün üstündeyse sağlıklı ilerliyor dedi. Kese görünmedi henüz erken olduğu için cumartesi tekrar gideceğim kese görünür dedi hatta 2 hafta sonra bebekte görünür dedi. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar görürüz