Sdaanrr çok teşekkür ederim. Şüphe ettiğim zamandan beri ekran yok evde o yatana kadar babası açmıyor. Ben zaten tv izlemiyorum. Mesleğim gereği kitap okuyorum hep. Ona da uygun kitaplar okuyorum gösteriyorum resimlerini. Genelde dinlemiyor ama uyku moduna geçince güzel dinliyor. Görüntü ve ışık olmasın diye ses bombası aldım oradan müzik açıp onunla oynuyoru katılmasa bile beni izliyoruz. Oyun gruplarına götürdüm ama bir tek benim kızım emekliyordu. Çocuklar koşturuyor bizimkisi de ayak altında kalıyordu. Yürümeye başladığı an götüreceğim tekrardan. Şimdilik özel eğitime devam ediyoruz. Sık sık aktivite yapıyoruz, yapmaya çalışıyoruz. Evimin bir yanını oyun odasına çevirdim. Salıncağından tutun kaydırağına kadar. Daha sık dışarıya çıkıyoruz. Şimdilik geziyoruz topraktır çimendir hep oturduk oynadık. İnşallah bir an önce yürümeye başlarda oyun gruplarına götürürüm yaş gruplarıyla beraber oynar sosyalleşir en azından. Elleriyle ayaklarıyla sürekli oynuyorum duyusal hassasiyeti oluşmasın diye. Elimden geldiğince hatta fazlası için bile zorlayarak yaşıtlarına yetiştirmeye çalışacağım. İnşallah benim kızım da dediğiniz gibi güzel ilerleriz 🙏