GAMZE5454 Rmysaattk asko devlete gidiyorum Melih Demir normalde doktorum ama randevu yoktu mecbur başkasına gittim o dedi erkek diye hatta emin Levent Aksoy diye biri
Melisa3545 mrv2412 fetal DNA olmasa benim doktorumda 16. Haftada hala kız derdim diyor 😂 oğlumda açık açık gösterdi başka doktora kendini ama
Fatmanur12345 GAMZE5454 yaaa ikinci ben banada erkek dendi ikili testte çok net konuştu ama ben doktor erkek desede kız hissediyorum ama herkesede söyledik 😂😂😂😂
Feyzanurguc GAMZE5454 yani bende benzer bir post attım detaylı da dahil 16.haftadan beri hep erkek dedikleri bebeğime 28. Haftada farklı bir hastanede kız dediler salı gidip kendi doktorumla tekrar görüşeceğim
Betulyavuz Feyzanurguc aa canım yarın öğrenince yazsana çok merak ettim bende kız biliyordum detaylıda erkek denildi şok geçirdim alışamadım hala
Esm_yklv16 16 hafta büyüktü yani nasıl yanıldı şok olduk zaten hiç bişe almadım daha tereddütteyim hala
Asteriaacat GAMZE5454 ay çok pardon uyku sersemi cevapladım başlığı unutmuşum kordonla karışabiliyormuş bazen o yüzden detaylı en net olanı
Aslaninannesi_ Canım 3 boyutlu renkli ultrasonu yokmu doktorunun pipi kordonla karışıyor ama benim doktorum 11.haftadan beri altındaki iki yumurtası oluyor ya top şeklinde onu göstermişti ordan netlesmişti
GAMZE5454 Rmysaattk kaç haftalıksın nerde oturuyorsun doktorun kim tanışalım kanka oluruz ajdksodopssp