GAMZE5454 Sonradan değişenler oluyomus olur mu öyle bişey sizce 16.haftada yanılmış olamaz heralde doktor gayet net görünüyor
Asteriaacat GAMZE5454 bende aynı korkuyu yaşıyorum bu ayın sonunda detaylıya gireceğim 😅 11. Haftadan beri erkek diyorlar
Feyzanurguc GAMZE5454 yani bende benzer bir post attım detaylı da dahil 16.haftadan beri hep erkek dedikleri bebeğime 28. Haftada farklı bir hastanede kız dediler salı gidip kendi doktorumla tekrar görüşeceğim
Echanim GAMZE5454 hahahaha😀 ya bazen kordonu pipi olarak görüyorlar felan ama bazende bariz belli ediyor 😀
Fatmanur12345 GAMZE5454 yaaa ikinci ben banada erkek dendi ikili testte çok net konuştu ama ben doktor erkek desede kız hissediyorum ama herkesede söyledik 😂😂😂😂
Esm_yklv16 16 haftalık erkek dedi doktor suan 24 haftalığım herkese erkek dendi şuan başka doktor kız dedi
Rmysaattk Aynı durumda olmamız bizede kız dendi net şekilde şimdide detaylı da erkek dedi sırtı dönüktü hep 😀😀
Rmysaattk Rmysaattk artık yapicak bisey yok sen alanlara söyle almasınlar 😀😀her an hersey olabilir de 😀😀
Asteriaacat GAMZE5454 ay çok pardon uyku sersemi cevapladım başlığı unutmuşum kordonla karışabiliyormuş bazen o yüzden detaylı en net olanı
Pelnztrk Ay bende 14+3 de öğrendim kızımın olacağını umarım değişmez valla herkes kız hediyeler alıyor 😀😀 ismine bile karar verdik umarım kızım olur kız kalır 😭🤭