Betulyavuz Feyzanurguc aa canım yarın öğrenince yazsana çok merak ettim bende kız biliyordum detaylıda erkek denildi şok geçirdim alışamadım hala
Rmysaattk Betulyavuz kız dedi herseyi güzel görünüyor du 😀detaylı ya gittim geçen hep sırtı dönüktü erkek dedi hocam kız denmişti dedim erkek dedi 😀şimdi bu hafta randevum var doktorum yine ne dicek bakalım 😀 😀 😀
Betulyavuz Rmysaattk 14.haftadan 21 e dek kız denildi , detaylıda iseerkek, heveslenmiştim kız diye bir haftadır şoktayım bende ;) bir oğlum var 4,5 yaşında kız olmasını çok istemiştim inşallah öyledir , sende gidince yaz 😅
Rmysaattk Betulyavuz gittim de doktorumuz kendi demedi detaylı ya girdin mi evet dedim siz kız onlar erkek dediler detaylı doğru dur dedi ben yanılmış olabilirim kızlar da yanılma payı çok oluyor dedi yine iki ara bir derede kaldım 😁😁😀😀
Bulute Feyzanurguc ay benim de mi öyle acaba 17.haftada erkek kesin erkek dedi doktorum başka doktor ise ben göremiyorum dedi 18.haftada kordon var bacak arasında dedi detaylıyı bekliyorum ben de
Feyzanurguc Bulute detaylıda da erkek demişlerdi bence 2 3 farklı doktora gidin ya sonuçta heyecanlı oluyoruz bir sürü şey alıyoruz masraflar boşa gitmesin 😂
Zeynep9120 GAMZE5454 12 haftadan beri erkek diyolar 14 hafta olduk herkese erkek diye duyurduk bir sonraki kontrolde kıza dönerse sçtık ckjcjxj 😂😂😂
Feyzanurguc Zeynep9120 daha çok erken zaten değişebiliyor 20 ye kadar yani detaylıya kadar ama 7. Ayınız da da değişmesin benim gibi bi kaç farklı doktor görüşü alın
neslsah-1 GAMZE5454 3 doktorda erkek dedi bidaha değişiceğini sanmıyorm 38 deyiz 😅 değişirse biz dahil herkes büyük dumur oluruz 🤣🤣 sağlıkla gelsinler inşallah 🤲🏻🥲
Betulyavuz Rmysaattk e bi baksaydı emin olsaydı hakkaten iki ara bi derede bırakmış seni 😅 sağlık olsun
AysenTpbs GAMZE5454 ya bana 13 te erkek dendi hemde %100 ama yinede kimseye söylemedim şuan 21 E girdik detaylıya gireceğim kesinleşir artık sanırım 🙈