Ben de 21 oldum.. ilk başlarda çok miğde bulantılarım vardı, şimdi hafifledi tabi ama akşam ekmek veya hamur işi yediğimde yine bulanıyor çünkü hazmedemiyorum.. Göbeğim çok az çıkmış çok nadiren kasıklarda batmalar oluyor. Bir de geceleri sabaha kadar tuvalete git gel yapıyorum 🙈

Sezenn10 Aa o tuvalet sorunu hepimiz de vardır eminim artı sinirim bozuluyor benim ya surejli kalk git bide hani böyle dolu dolu bir tuvalet te değil yani çok afedersiniz küçücük 😂😂

MiracAlpinveUmutunAnnesi ahah teşekkür ederim. Kış annesi olmak harika bir şey terlemeden pişmeden minnoşa doya doya sarılıp koynunuzda yatırırsınız 🥰
    Tek tavsiyem büyüklere uyup bebişi panda gibi giydirmeyin darlanıyorlar 🤭

@"Elcin-Meryem @MiracAlpinveUmutunAnnesi @Sezenn10 @Bergamot @Elfelf475 @Ayaz_Aybars_mom @Nurlena @Nananan @Merve-metin @EsK07 merhaba Şubat anneleri size birşey sormak istiyorum 🌸 Bebek hareketlerini hissettiniz mi ben bazen hissediyorum çok güçlü değil ama 2 gün hissetmiyorum 3. Gün hissediyorum 4. Gün hissetmiyorum bir düzensizlik oluyor sizde de oluyor mu ? 👼

Prettywoman123 evet canım 17.haftamda başladım hissetmeye ama şuan hala düzenli değil 20+5 haftalığım internette okuduğum kadarıyla 24.haftadan sonra düzenli hissediliyormuş 1 gün çok yoğun hissediyorsam 2. gün hissetmiyorum buda normal bebeklerimiz henüz daha küçük olduğu için günün %80ini uyuyarak tamamlıyor belki de biz uykuya geçtiğimizde uyanıp hareket ediyor onu da biz hissetmiyoruz ☺️

Merve-metin geçen gün uykudan kalktım yatakta oyalanıyordum kıpır kıpır etti kalktım hemen kahvaltımı yaptım durdu günlük belki 2-3 defa haraket ediyor oda çok güçlü haraketler değil ☺️

Prettywoman123 evet canım bu haftalarda zaten güçlü hareket edemez küçük daha annesi ☺️ biraz daha büyüsün bak o zaman hareketleriyle seni yataktan nasıl uyandırıyor hep öyle anlatıyorlar bana çünkü kilo durumu gr değilde şöyle 1 kg olunca hareketleri de güçlenmeye başlayacaktır eminim☺️

Prettywoman123 18.haftadan beri net bi sekilde hissediyorum bazen 2 saatte bir hissediyorum ama günluk illa hissediyorum 😊 ozellikla sirt ustu yattigimda veya bisiler yedigim zaman 😀 zaten doktor en basindan beri asiri hareketli bir bebek demisti 😊

Prettywoman123 sanırım vücut yapısıylada alakalı hergün bir kere de olsa hissediyorum artık.plesanta anterior demişti doktor internetten araştırdım rahim önüne yerleşme demekmiş mesela daha çok hissedilmiş haraketler buna benzer tersidir belki sizde ama 24 e kadar normal diyorlar

Prettywoman123 ben yaklaşık 16 haftada hissetmeye başladım daha 16 tam dolmamisti şu iki üç gündür hareketleri iyice artmaya güçlü olmaya başladı 17-18′drn sonra günlük hareket ediyordu ama hafif hafif şuan iki üç gündür arttı iyice 🥰

Prettywoman123 hissedersin merak etme suan guclu degil tekmeleri zaten benim 2.olmasina ragmen net degl o kdr ama tecrube olunca anlasilmasi zor olmuyor yinede

Prettywoman123 benim ikinci bebeğim 18. Haftadan beri her gün kesin hissediyorum hatta şu anda 22 oluyor düzenli olarak 3 4 saatte bir kesin hissediyorum. Zaten bugün doktorum da direk düzene girdi mi hareketler diye sordu. Sizin de düzene girmesi 21 22 haftalıkken olabilir gayet erken hissetmeye başlamışsınız çünkü

Prettywoman123 Merhaba canım. Ben 18 haftadan beri hissediyorum okadar güçlü değildi ama 20.haftaya girdiğimde güçlendi. Sonra 20.haftanin sonunda 2 gün hiç hissetmedim bende korktum ve doktora gittim doktor bunun normal olduğunu söyledi. 24 haftadan sonra hareket etmemezlik olursa sıkıntı olur dedi