yarennn Herkese merhaba kızlar. Oğlumla 37+5te kavuştuk. Cuma günü 8.39da spinal sezeryanla gözlerini açtı dünyaya miniğim...35.haftadan beri dönmüştü bebeğim zaten geçen hafta çarşamba günü gittiğimde suyumun biraz azalmaya başladığını pazartesi günü tekrardan kontrol edeceğini ve çatı muayenemi yapacağını söyledi doktorum pazartesi gittiğimizde suyumun biraz daha azaldığını çatımda bir problem olmadığını küçük bi kesiyle normal doğum yapabileceğimi söyledi doktorum bebek kanala yerleşmiş kafası doktorun eline değiyormuş her an sancın başlayabilir dedi fakat benim sancım falan olmadı ama sürekli çamaşırım ıslanıyordu perşembe günü tekrar muayeneye çağırdı gittiğimde suyumun bitmek üzere olduğunu ve hastaneye yatışımı yapacağını bu şekilde evde bırakamayacağını söyledi bu şekilde devam ederse bu gece eğer sabaha kadar bir sıkıntı çıkmazsa sabah sezeryana alacağını riske atmak istemediğini söyledi bizde kabul ettik. Acilen eve gidip eşyalarımı aldım banyomu yaptım yolda kuaföre girip kaşlarımı aldırdım ve hastaneye yatışımı yaptım sürekli nst çekildi ve antibiyotik tedavisine başlandı bebek enfeksiyon kapmasın suyun bitmezinden dolayı diye sabaha kadar kontrol altında kaldım ve sabah 8de beni ameliyathaneye götürmeye geldiler tabi bende heyecan tavan titremeye başladım gittik ve belden aşağı uyuşturdular kesinlikle acımadı zaten hemen ayaklarima bi sıcaklık gelmeye başladı sonra yatırdılar beni ben bacaklarimi hissettiğimi söyledim anestezi doktoru demek öyle kaldır o halde bakalım dedi tabi oynatabilene aşk olsun😁 sonra tabi doktorum hazır mısın başlıyoruz dedi ve 3 dk sonra bi inleme sesi geldi ben eşime bebek mi doğdu diyorum inanamıyorum 😁 birde baktım ki küçük adamım doğmuş bile hic bişey hissetmiyorsunuz arada gerilme gibi bişeyler hissettim varla yok gibi ama acı 0 tabikide sonrasında midem bulandı ve kustum bu en kötüsüydü çünkü ben ömrüm boyunca kusmaktan hep korkmuşumdur😁 benim mide bulantısı ilacına alerjim olduğu için yapamadılar ilaç normalde bulandığı an ilaç yapıyorlar. Bebek odaya gittikten 20-25 dk sonra da ben odaya geçtim 1 saat sonra hafiften alt tarafımı hissetmeye başladım hemen ağrı kesici istedim ve yaptılar öldüm bittim bi acı olmuyor hafif hafif geliyor zaten sadece karnıma 3 kez bastırdılar o biraz ağrılıydı 6 saat sonra yürütmeye geldiler onda da öldüm bittim bi ağrı olmadı hafiften bi yanma gibi bişey hissettim sadece midem bulandı o da herkeste oluyormus dim dik karşıya bakmamı söylediler ama emin olun bunların hepsi bu minik bedenler için değer 😍 Bugün 3.günüm ağrılarım oluyor ama çok şiddetli değil zaten ilaç kullanıyorum ağrı kesici ve antibiyotik sütüm de hemen geldi ve günden güne artıyor hiç bunun stresini yaşamayın ama benim haylaz emmiyor tabiki ben bıkmadan usanmadan uğraşıyorum ve bundan zevk alıyorum 🤗 geceden beri hafif hafif başladı emmeye ama hiç uyandıramıyorum😁 aklıma gelenler bunlar çok uzun oldu hakkınızı helâl edin sormak istediğiniz merak ettiğiniz bişey olursa seve seve cevaplarım. Bu duygunun tarifi yok hepiniz yaşadığınızda anlayacaksınız eşime 1 kez daha aşık oldum böyle bir evlat sahibi olduğum için ve rabbime 3 gündür şükrediyorum bana bir evlat verdiği için. Hepiniz sağlıkla kucağınıza alın evlatlarınızı inşallah ❤❤
Asafeymeninannesi yarennn Allah analı babalı büyütsün inşaAllah 🙏😍 ilk emzirdiğiniz zaman göğüs ucunuzda acı hissettiniz mi? Yara durumu falan oldu mu? Yahut bunu önlemek için bişi yaptınız mı?
Hafizeipek yarennn Allah analı babalı büyütsün Yarencik 💞💐sağlıkla büyüsün bebeğin adını ne koydun kuzum 🌷
mirzamira Allah analaı babalı büyütsün sağlıkla büyütün yavrunuzu 🙏🏻 Bende 37 haftalığım her an doğuracakmısım gibi hissediyorum kaç kg doğdu bebeğiniz iyimi
yarennn mirzamira evet çok şükür iyi 3245 gr 50 cm doğdu maşallah ama emmiyor onun dışında bir problem yok çok şükür ona da alışacak başka yolu yok😁
yarennn Asafeymeninannesi hayır acı olmadı sadece ucunu biraz çıkarmak için ebeler bastırdı zorladilar falan ama kötü bi acı değil yani bi yerini çimdiklemek gibi yara olmadı hiç çok şükür sadece ilk gün lansinoh krem sürdüm 2 kere falan her ihtimale karşı bi daha sürmedim
ipeksi Asafeymeninannesi ben kızımda hamileliğin 7. Ayından itibaren her gün bir damla zeytinyağı ile göğüs uçlarıma masaj yaptım doğumdan sonra sadece bir kez çatlama oldu onun dışında kuru bir cildim olmasına rağmen hiç sorun yaşamadım tavsiye ederim mutlaka
yarennn Hafizeipek âmin inşallah darısı sana olsun sağlıcakla al kucağına 😍 adı Mehmet oldu.. Abimin adını yaşatacak Allah izin verirse
Mom89 yarennn kuzummmm Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin insallah..🤗🤗🤗😍😘sende aldin kucağına sırada Hafizeipek 🤣