Asafeymeninannesi yarennn Allah analı babalı büyütsün inşaAllah 🙏😍 ilk emzirdiğiniz zaman göğüs ucunuzda acı hissettiniz mi? Yara durumu falan oldu mu? Yahut bunu önlemek için bişi yaptınız mı?
yarennn Asafeymeninannesi hayır acı olmadı sadece ucunu biraz çıkarmak için ebeler bastırdı zorladilar falan ama kötü bi acı değil yani bi yerini çimdiklemek gibi yara olmadı hiç çok şükür sadece ilk gün lansinoh krem sürdüm 2 kere falan her ihtimale karşı bi daha sürmedim
ipeksi Asafeymeninannesi ben kızımda hamileliğin 7. Ayından itibaren her gün bir damla zeytinyağı ile göğüs uçlarıma masaj yaptım doğumdan sonra sadece bir kez çatlama oldu onun dışında kuru bir cildim olmasına rağmen hiç sorun yaşamadım tavsiye ederim mutlaka
Hafizeipek yarennn Allah analı babalı büyütsün Yarencik 💞💐sağlıkla büyüsün bebeğin adını ne koydun kuzum 🌷
yarennn Hafizeipek âmin inşallah darısı sana olsun sağlıcakla al kucağına 😍 adı Mehmet oldu.. Abimin adını yaşatacak Allah izin verirse
Mom89 yarennn kuzummmm Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin insallah..🤗🤗🤗😍😘sende aldin kucağına sırada Hafizeipek 🤣
yamacinannesi yarennn Allah analı babalı büyütsün canım. Sağlıklı uzun ömrü olsun inşallah🙏🏻 Yarın sabah bende spinal sezeryan olucam allah nasip ederse. Tavsiyen var mı🥰
yarennn yamacinannesi teşekkür ederim şimdiden hayırlı olsun sanada 😍 herşeyin tadını çıkar acılarının bile 🤗bu küçükler herşeye bedel 😍❤
Minikdunyam yarennn canım ya Benim niye gözlerim doldu şimdi 😁 gözün aydın Allah analı babalı büyütsün sağlıkla büyüt küçük adamı.. bende 38 oldum bakalım bekliyorum darısı bize inşallah 🤲🏻🤲🏻😍😍