gezentianne [silindi] Merhabaa son adetiniz nedir? 🥰 Benim 22 agustos ama geç döllenmeden dılayı 29 agustos gibi olacak.(ilkinde de öyleydi) Beta değerleriniz nasıl?keseyi gördünz mü?
Leylasiva21 [silindi] 7 Eylül son sat 4+1 ikinci çocuğum büyük sürpriz oldu ilk bebeğimi tedaviler iğneler ile doğurdum bu bi baktım ki hamileyim
[silindi] gezentianne son adet 1 eylül ben 2 hafta önce beta baktırdım 1 çıktı geçen hafta 220 çıktı pzt ise 1000 çıktı bugün keseyi gördük🌹 sizde durumlar nasıl
gezentianne [silindi] Yaa hayırlı olsun keseniz kaç mm idi söylediler mi? Ben de gördm de biraz küçük dedi
Haticom Sushii merhaba benimde aynı beta değerinizi ne zaman öğrendiniz kaçtı ve yumurtlama gününüzü biliyormuydunuz
Merve_kucuk Leylasiva21 7 Eylül son Benim son adette 8 Eylül ☺️ pazartesi günü sağlık ocağına kan vermeye gideceğim ☺️
Leylasiva21 Merve_kucuk ben perşembe gittim değerim yüksek çıktı ama kese gözükmedi yarın tekrar gideceğim hayırlısı olsun inşallah
mineay55 5 haftalık gebeyim, 3 haftalıkken doktor keseyi çok küçük olduğu için göremedi ve birdahaki randevum 22.10 :) sabırsızlıkla bekliyorum ☺️
Merve_kucuk mineay55 aynıyız ☺️ yarın ilk defa kan vermeye gideceğim sizin kan değeriniz kaç çıkmıştı
mineay55 Merve_kucuk ben üç haftalıkken kan verdim sonuçları bir dahaki randevumda alacağım :) Sonucu benimle paylaşırsanız çok sevinirim ☺️