Haticom Sushii merhaba benimde aynı beta değerinizi ne zaman öğrendiniz kaçtı ve yumurtlama gününüzü biliyormuydunuz
Leylasiva21 [silindi] 7 Eylül son sat 4+1 ikinci çocuğum büyük sürpriz oldu ilk bebeğimi tedaviler iğneler ile doğurdum bu bi baktım ki hamileyim
Merve_kucuk Leylasiva21 7 Eylül son Benim son adette 8 Eylül ☺️ pazartesi günü sağlık ocağına kan vermeye gideceğim ☺️
Leylasiva21 Merve_kucuk ben perşembe gittim değerim yüksek çıktı ama kese gözükmedi yarın tekrar gideceğim hayırlısı olsun inşallah
mineay55 5 haftalık gebeyim, 3 haftalıkken doktor keseyi çok küçük olduğu için göremedi ve birdahaki randevum 22.10 :) sabırsızlıkla bekliyorum ☺️
Merve_kucuk mineay55 aynıyız ☺️ yarın ilk defa kan vermeye gideceğim sizin kan değeriniz kaç çıkmıştı
mineay55 Merve_kucuk ben üç haftalıkken kan verdim sonuçları bir dahaki randevumda alacağım :) Sonucu benimle paylaşırsanız çok sevinirim ☺️
Sushii Haticom ben test yaptım pozitif çıkınca kan verdim , yumurtlama günüm takvime göre 18i gösteriyordu 1 ekimde kan sonuçlarım çıktı 243 ile öğrendim ☺️ siz?