Ervaidil Nakskdkdkd 22 haftalık hamileyim maltofer fol günde bir kez Magnorm suda eritilen günde 1 kez Kalsimag başka doktor yazmıştı doktorum 3 günde bir kullan dedi
turkan403 Leyla988 ee kestiyse sorun yok o zaman başlayıp bitirmesen yarim kaliyo bi nevi tedavi gbi bisey
Smr35 Tatlianne35 imom omega vitamıni degılmı. Özel olarakmı alınıyor yoksa doktor yazıyor mu. Bende regenesis max kullanıyor pahalı malesef
Emeltsb Ay ben niye bunları kullanmıyorum acaba diye düşündüm. Elenatal 2 ve d vitamini kullanıyorum sadece. Arada bi c vitamini kullansam mı diye düşünmüyor değilim suda eriyen
isiksinem45 Nakskdkdkd Yozgattaki doktorumda bı haftadan sonra bırak dedi ama KKTC yaşıyorum burdaki doktorum hamileliğin sonuna kadar kullanabilirsin dedi
turkan403 Oksuruksurubu nasl hapla anlmdm vala üç tane benmki icmyom bazen artk şaşırdım hangisini suya aticami🙋🤣
Oksuruksurubu turkan403 suya atılan ilaçları içmediğimi aynı ilacın hap şeklinde olanıyla değiştirirmisiniz dedim doktora değiştirdi
Elfelf475 Nakskdkdkd ben multivitamin, d vitamini ve demir hapı kullanıyorum. Salı kontrolümüz var belki bu ay da aynılarına devam ederiz 🙃
turkan403 Oksuruksurubu sağlıkla gelsin banada 16haftad başladı bu ilaçlara 🤦 progesteron kullaniyo musunz ben iki gebelikte de kullandim ama bunda vermedi devlete gidiyorum