Nakskdkdkd 21+4 haftaligiz ben kan şurubu - kalsiyum+d vitaminli suda eriyen hap-elenatal 2 kullaniyorum sizler hangi vitaminleri kullaniyosunuz ?
turkan403 Nakskdkdkd üç tane suda eriyen vitamin.bide decavit hap kullaniyom artk suda eriyenler beni baydi🤦
Ervaidil Nakskdkdkd 22 haftalık hamileyim maltofer fol günde bir kez Magnorm suda eritilen günde 1 kez Kalsimag başka doktor yazmıştı doktorum 3 günde bir kullan dedi
Elfelf475 Nakskdkdkd ben multivitamin, d vitamini ve demir hapı kullanıyorum. Salı kontrolümüz var belki bu ay da aynılarına devam ederiz 🙃
Busra6691 turkan403 Bisey sorucam bu vitaminler ilerleyen haftalarda mi kullaniliyir yoksa gebeligin basindan itibaren mi yani kan tahlillerine göre mi.
turkan403 Nakskdkdkd ben devlete gidiyom devlet değişik ilaclar veriyo anlmdm genelde son aylara dogru veriyodu iki kizimda da özelde doktorum üç tane üst üste suda eriyen fenalik geliy🤦🥺
turkan403 Leyla988 ee kestiyse sorun yok o zaman başlayıp bitirmesen yarim kaliyo bi nevi tedavi gbi bisey
Smr35 Tatlianne35 imom omega vitamıni degılmı. Özel olarakmı alınıyor yoksa doktor yazıyor mu. Bende regenesis max kullanıyor pahalı malesef
Emeltsb Ay ben niye bunları kullanmıyorum acaba diye düşündüm. Elenatal 2 ve d vitamini kullanıyorum sadece. Arada bi c vitamini kullansam mı diye düşünmüyor değilim suda eriyen
isiksinem45 Nakskdkdkd Yozgattaki doktorumda bı haftadan sonra bırak dedi ama KKTC yaşıyorum burdaki doktorum hamileliğin sonuna kadar kullanabilirsin dedi
turkan403 Oksuruksurubu nasl hapla anlmdm vala üç tane benmki icmyom bazen artk şaşırdım hangisini suya aticami🙋🤣
Oksuruksurubu turkan403 suya atılan ilaçları içmediğimi aynı ilacın hap şeklinde olanıyla değiştirirmisiniz dedim doktora değiştirdi