Hasreting Ben dün doktoruma ahudu yaprağı çayımı içmeyi sordum. Doktorum hiç duymadığını ve etkisini bilmediğini, açılmaya yardımcı olabilir ama kanamaya da sebep olabileceğini söyledi
Yenihayat61 Hasreting Adaçayından ziyade ahududu yaprağı çayının daha masum olduğu araştırıp içmeye başlamıştım ben de, böyle bir etkisi olabileceğini duymamıştım
Tuba-M55 Yenihayat61 yok valla hiç düşme filan yoktu. Şaşırdım hatta hiç belirtir olmadan nişan gelmesine 🥲
Bendiyebiri_ Yenihayat61 aynen canım sağlıcakla kucağımıza alalım ya 🥹🥹 çevremdeki herkes doğurdu ama bı biz kaldık ya kız 40nci haftayı görmeyiz inşallah
akkaya_1234 1Ali son dönemlerde çok mu baskı yapılıyor ya inşallah benim eşim etrafımda kiler yapmaz yoksa kavga çıkar
1Ali Bendiyebiri_ benim çevremde aynı, benden sonra hamilelik haberini duyduğumuz kız doğurdu 4 gün önce şaşırdım kaldım, herkes patır patır elendi gitti, darısı başımıza ne diyim artık inşallah şu son kontroller gelmeden doğururuz bizde
Yenihayat61 Bendiyebiri_ Yeterki sağlıklı olsun bir de öyle düşün, mecbur bir şekilde doğacak sonuçta :)
Akcayesra47 Meltem-34 aynı halden muzdaribim cümle alem soruyor doğurmadın mı diye artık bıktım ve doğurmaya olan inancımı kaybettim 😂 her türlü durums kendimi hazırlamam gerekiyor ve benim bebeğimin kafası büyükmüş 38+1 de gittiğimde 2cm açıklık var demişti doktor sonra pilates topu ile çok egzersiz yaptım 39+0 da gittiğimde hala aynı açıklık ve sancı yok dendi
Yenihayat61 Akcayesra47 Zaten insanlara cevap vermekten kendime cevap vermeye vaktim kalmıyor 😀 İnşallah güzel sonuçlanır her şey
Bendiyebiri_ Yenihayat61 ya benimki ilki normal ya doktorum 9 10 ekime kadar bekliyecez dedi sonra eğer gelemzse uyarı ve suni sancı vericem dedi ya suni sancı yada razıyım ama eğer riske atmayız sezeryanda olabiliesin dedi sezeryandan korkuyorjm