Ferihaaaa 40+1 deyim halen bir belirti yok. İki güne bir nstye giriyorum. Kendiliğinden gelmez diye çok korkuyorum. Umarım bi an evvel gelir :(
Ferihaaaa Kckglr bugün tekrar gittik suyu yerinde olduğu için bekleme kararı aldık. Pzt tekrar görüneceğiz. Salı günü suni dener olmazsa sezeryna alırım dedi doktorum. Umarım kendiliğinden gelir o zamana kadar🙏🏻🙏🏻
Mld Biz 40+6 olduk an itibari ile ama bende bile tık yok. Saydıklarınızın hepsini yaptım, gerçekten hepsini. Ne su, ne nişan, ne sancı 🥹 Pazar günü suni sancıyla başlatılacak.
ElifSencan123 Yenihayat61 39+6 oldum ama gram belirti yok üstelik bu benım 3.dogumum olacak ötekiler 39 ve 37 de geldi bunda yok yok olmuyor 😔
Yenihayat61 ElifSencan123 Herhalde yediklerimiz içtiklerimizden kendi genetiğimizi bozuyoruz bu hale geliyoruz 🤦🏼♀️
Bendiyebiri_ Yenihayat61 belirti varda çok az sancı var ben sancinin siklasmasini istiyorum sag taraf belim ve sağ kalcam ağrıyor başka ara ara karnıma bıçak saplanıyor o kadar
Bendiyebiri_ 1Ali spuat falan yaptım evde yürüyüş falan bir kaç hareket daha yaptım sonra gece bıçak saplanmasi ağrım vardı normal dedim sonra sirtimin sağ tarafi falan agriyodu kalçama vuruyodu sabahta aynı şekilde oldu ama çok sancım yoktu bı anda akıntım vardı ama bu sefer böyle bı garip oldum gidip baktığımda açık kahverengi idi şuan rengi bı tık koyulasti doktoruma haber verdim hemen ardından eşime anneme ve kayınvalidem e doktorum sancın ve su geldiginde gel dedi sanciyi takip et dedi sanciyi takip ediyorum ama o kadar şiddetli bı ağrım yok şuan evi komple temizledim sildim supurdum beklemedeyiz inşallah rabbim sizede nasip eder