BARUTCU06 iremd-1798 dodobaby kullandım ben masaj özelliği var kademesi var ben memnun kaldım ve sürekli 6 ay boyunca sağım yaptım
iremd-1798 Mervealya1992 ay hangi markada var benim işime çok yarar şirketime de götürüp yapabilirim böylece
Gzm34 iremd-1798 ben bebebao kullanıyorum çok memnunum. Şimdi artık türkiyeye de gelmiş tr garantili satılıyor yani. Ona bakabilirsiniz direk göğsüme koyuyorum o duruyor zaten kendisi sağıyor elle tutmaya bile gerek yok.
iremd-1798 Ozlemustunbas1 ben ilk kızımda denedim çok az sütüm geliyordu bir de zor oluyordu sonra elektrikli de denedim hem rahatlık hemde sütüm fazla gelmeye başladı. İkinci kızımda da manuel aldım yok sütüm asla gelmiyor çekimi yetmiyor 🥹 İnşallah siz etkisini görürsünüz
Mervealya1992 iremd-1798 bebebao markası izle videolarını cnm benı anlıcan pbur elektrıklıler zor yani dışarda işyerınde yapamazsın ama bunu gomlegın altına koy sağsın kendı kendıne
Ebbruc iremd-1798 bence gayet iyi çekim gücü, yani uyarı veriyo göğüse bebeğin emmesini taklit edip uyarıyo
iremd-1798 Mervealya1992 bunu inceledim evet çok hoşuma gitti. Şuan tekli alacağım ikilisi biraz pahalı işe başladığımda bir tane daha alırım inşallah 🥰 çok güzel bir ürüne benziyor
Ebbruc iremd-1798 imkanın varsa bebebao markasının giyilebilir olanı var onu al, çalıştığın yerde uygunsa bu duruma orda bile sağım yaparsın çalışırken
iremd-1798 Ebbruc bir model buldum elle tutmanıza gerek yok vs yazıyor p1 markası sanırım şuan sepetimde o var 😅 aslında şirket çok kalabalık orada pek imkanım olmaz ama uygunluk yaratabilirim diye düşünüyorum 😅
Cilliprenses iremd-1798 iremd-1798 philips avent aldım ilk bebeğimde çok memnun kaldım arkadaşlarıma da verdm kullandılar hala sapa sağlam duruyor şimdi tekrar kullancam inşallah uzun ömürlü olsun diyorsanız bakın derim fiyatları nedir şuan bilemiyorum tabi
iremd-1798 Cilliprenses biraz pahalı onuda inceledim. Bir çözüm bulacağım bakalım maaaşım yatarsa olurda süreç uzarsa yatmazsa işe başlamama az kaldı başka bir model bulmam gerekiyor