karkneliff Bebebao P1 240 ml elektrikli modelini aldım ben yorumları çok iyiydi umarım memnun kalırım
iremd-1798 Ebbruc bir model buldum elle tutmanıza gerek yok vs yazıyor p1 markası sanırım şuan sepetimde o var 😅 aslında şirket çok kalabalık orada pek imkanım olmaz ama uygunluk yaratabilirim diye düşünüyorum 😅
iremd-1798 Cilliprenses biraz pahalı onuda inceledim. Bir çözüm bulacağım bakalım maaaşım yatarsa olurda süreç uzarsa yatmazsa işe başlamama az kaldı başka bir model bulmam gerekiyor
iremd-1798 Mervealya1992 manuel var işime yaramıyor çünkü hem sütüm için çekim gücü yeterli gelmiyor hemde elim kolum ağrıyor daha pratik bir şey lazım işe giderken de götürmeyi planlıyorum yemek molasında falan sağım yapabilmem için
iremd-1798 Mervealya1992 evet bebebaodan bahsediyorum çok güzel bir ürüne benziyor. Bende tekli alıcsm işime yararsa ve lazım olursa ileri de bir tane daha alacağım ☺️
Mervealya1992 iremd-1798 manuel asla alma bnm ikşnci bebem bu manuelde insan cok üşenıyor bellı sure sonra aman onlamı ugrascam dıyorsun cok yorucu yaa ben yapamadım yani lohusalık bebek zaten devamlı emiyor bide manıel aman dıyordum sakın getirmeyın onu😂😂
iremd-1798 Mervealya1992 ay ilk zamanlarda annem sağolsun almış ama yanlış almış manuel almış kendisi kullanmadığı için bilememiş.😅 Manuel uzak uzak ben elektrikli alacağım ❤️
MSP iremd-1798 avent aldım herkes çok memnun diye. Bebe çeyiz sarayında fiyatı 1900lere felan düşmüş bir bak istersen 😇
Mervealya1992 iremd-1798 lohusa kafasıyla vallaa gozum gormesını ıstemıyordum dusunsene Allahm cok komkk gunlerdi 😂😂🩷
MSP iremd-1798 tabi sizin tercihiniz bende henüz kullanmaya geçmedim ama tüm avent kullanan arkadaşlarım memnundu diye tercihimi ondan yana kullanmıştım😋
Glnrskr iremd-1798 Dün aldım Lansinoh marka 1800 lira tekli elektrikli göğüs pompası . Şu an indirim de biberon olarakta kullanılıyor ufak ve yeterli seviyede şarjlı olmasını sevdim. Biberon zaten lansinoh almıştım onlarla kullanacağım.