zlemceylan ben days doctor ile yapmıştım ve ben de ilk 5dk baktığımda hiç çizgi yoktu 2saat sonra yeniden baktım çok hafif bir çizgi vardı çünkü hep içimden var diyordum hissediyordum . Kuruma ihtimalini de düşünmüştüm .Ama Hiç ümidimi kaybetmemiştim .Days doctorun iyi bir marka olmadığını biliyordum ama prodecteor bulamamıştım . Ve ben daha oncesinde de çok araştırma yapıordum iki saat sonra görüp hamile olan insanların mucizelerini okumuştum ve kanda bile çıkmayıp da …bir çok sey .O yüzden herşeye karşı bir umit vardır .En önemlisi de Allah ‘a inanç ve güven ben çok dua etmiştim ki yine hala ediyorum .Testi yaptıktan bir gün mü iki gün sonra mı hatırlamıyorum Hastaneye gidip kan vermiştim 9küsür birşey çıkmıştı emin olmak için iki kat artması gerekiyor heyecanlıydım ve emin olmam gerekiyordu bir gün sonrası 18 miydi neydi derken iki gün sonra gel dedi iki gün .. iki gün sonrası güzel artışlar olmuştu Sonra kadın doğumda gidip keseyi görmüştüm dış gebelik ihtimali verdiler ama genel olarak herkese söylüuorlarmış bir sonraki gidişimde başka doktora alıp gitmiştim onu da beğenmedim Bir sonraki doktor çok iyiydi bu sefer 🙏🏼 Çok dua edip çok endişeli ve üzgündüm ,kalp atışı ve bebeğimi görmüş oldum çok şükür . Şuan 25+4 üz .Allah isteyen herkese nasip etsin çok güzel bir duygu ama endişeli de bir süreç .Hep dua ederim isteyen herkes için Allah’ım Sağlıklı bir bebiş sağlıklı bir süreç ve sağlıklı bir doğum nasip etsin diye …AMİN ❤️🙏