Rabiagn Zey_zeyy teşekkür ederim ☺️ Nst de sancım çıktı. Ağrılarım devam ediyor ama dayanamayacak durumda değilim. Çarşamba günü tekrar kontrole gideceğim. O zamana kadar gelmezse suni sancı ile doğum yapabilirsin dedi Meltem Hanım. Siz nasılsınız kaçıncı haftanız ?
Zey_zeyy Rabiagn 37+1 olduk bugün hiçbir şeyim yok benim şu anlık Erhan beye en son göründüm biraz gelişimi bu hafta pek yoktu hiç elleme sancında yok kalabildiği kadar kalsın dedi
Rabiagn Zey_zeyy 37+2 yim bende. Bugün ağrılarım biraz fazlaydı. Sanırım bi an önce doğmasını istiyorum. Suni sancıyı kabul edeceğim gibi duruyor.
Zey_zeyy Rabiagn hakkında hayırlısı olsun. Tabi sancıları uzatıp kendine de eziyet etme ama doktor bekleyelim diyorsa da bildiği vardır. Açılma var mı hiç?
Zey_zeyy 39 dayım. Bebeğin suyuna sınırın altında dediler, Musa bey nobetciydi almadı, cuma günü gel yatış yapayım dedi meltem hanim
Rabiagn Zey_zeyy hayırlısı olsun inşallah, yarın gideceğim bende o zaman durum belli olur. Belirtileriniz var mı ?
Zey_zeyy Rabiagn doğum olmadı hala beklemedeyiz. Bugün yatış yapıldı Musa beye bekliyoruz. Siz ne yaptiniz
Rabiagn Zey_zeyy Pzt. Günü kontrole çağırdı yeniden meltem hanım. Sancılarım var ama düzenli değil. Beklemedeyim bende halen
Zey_zeyy Rabiagn bizim yatış yapıldı Şu an sancı aşamasındayız dogumhanede. Hasta yok diye eşimin refakatçi kalmasına birşey demediler şu an için iyi