Zey_zeyy Kızlar Orada nasip olursa doğumu düşünüyorum,oda düzenleri nasıl aşama aşama ne yapmam lazım yanımda ne götüreyim ya da odalar tek kişi mı çift kişi mi eşim yanıma gelebilir mi sezaryen ve normal doğum ikisi için de bilgi verebilir misiniz
Wg12 Zey_zeyy benim kız arkadaşım yakın zamanda Doğum yaptı yeni devlette Yalovada Eşimi almadlar demişti Ortak odalar oluyormuş birde O ayrı rica etmiş falan
Zey_zeyy Rabiagn hiç yok galiba. Hastane YouTube ta video yayınlamış ama ben doğum sonrası nerede kalınacak hasta odasına erkek girebiliyor mu vs bunları merak ediyorum
Rabiagn Zey_zeyy bende merak ediyorum bunları hiç bilgim yok ve doğuma az kaldı. Umarım bilen olur öğreniriz.
Elifincila Merhaba ben de devlet hastanesinde doğum yapacağım. Eğer doğuma daha varsa mutlaka gebe eğitimlerini katılın orada pek çok sorunuzun cevabını bulursunuz. Servis odaları bir ve iki kişilik. Kalabalık olmadıkça iki kişiliğe gerek kalmıyor. Sancı odaları tek kişilik ve eşiniz oraya girebiliyor doğumhaneye giremiyor.
Zey_zeyy Elifincila teşekkür ederim eşimin iş durumu dan katilamiyorum eğitimlere. Esenköy de ikamet ediyorum
Ceren777poyraz Servise eşiniz girebiliyor ben gebwlimin başında hastanede yattım eşim kaldı Yalova’da yanımda
Rabiagn Haftadayım ve ilk doğumum olacak. Merak ve endişe o yüzden fazla. Doğumdan sonra refakatçi olarak eşe izin veriliyor mu yani ?
Elifincila Rabiagn tek kişilik odada olursanız eşiniz olabilir. İki kişilik odalarda olursanız yanınızda kadın refakatçi kalabiliyor.
Elifincila Rabiagn ben meltem hanıma gidiyorum ilgili sempatik bir doktor memnunum. Ancak randevu bulmak kolay değil o yüzden bulabildiğim kim varsa ona gittiğim de oluyor. Zaten doğum zamanı da kim nöbetçi ise o doğumu yaptıracak
Rabiagn Elifincila doktor katılmıyor yani doğuma, bende ilk defa Hanife hanıma gideceğim yarın da o yüzden merak ettim. Evet randevu meltem hanıma çok zor iki kere bulup gidebildim. Öncesinde Mesude hanıma gidiyordum çok memnundum. Ama uzmanlara geçiş yaptı.
Zey_zeyy Rabiagn Hanife hanım gidecek yakında. Hanife Rana, o kadar iyi bir doktor ki tabi ruh hali nasıl olur bilmiyorum ama çok yoğun yorgun bile olsa tersleyen biri ters cevap veren biri değil çok çok iyi