• 18 haftalık olanlar ılgılenenılır mı

Burda cok seyler okuyoruz ıster ıstemez etkılenıyorum belırtılerımız henüz olmadığı ıcın kalbı atıyomudur bsy olmusmudur korkusu yaşıyorum 😞yanı suanda hormonlardan mı bılmıyorum ama aglıyorum endıselenıyorum korkuyorum 😭boş gıbı hıssettım bugun karnımı..

Suu hareketlerini hissedene kadar bende öyle hissetmiştim canım ama 2-3 hafta sonra sana varlığını bol bol hissettirir merak etme. İnşallah hepimiz hayırlısı ile kucağımıza alırız ☺☺

• Suu bunu yanıtladı.

Suu bende sizinle aynı duyguları yaşıyorum acaba bişey oldu mu endişesi

• Suu bunu yanıtladı.

Suu Ayni haftadayik bendede oyle oluyo bazen bisey olmus diye dusunuyom.Oyle dusunceleri kafandan at mesela cocugun kizsa ve ya erkekse onunla sohbet et😘Masal anlat.Babasinin onun sevdigin soyle.Inanki boyle yaptiginda oda iyi olucak ☺

• Suu bunu yanıtladı.
        • Sara bunu beğendi.

Suu Canım tek sen degılsın emın ol 😊Bende sen gıbıyım 18.haftamdayım bugun kontrole gıttım kıpır kıpır ama ben hıssetmıyorum dedım dr normal dedı.Rabbim hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin canım

Atiye yanlız degılmısım cok şükür yemın ederım ıcım rahatladı azda olsa ya cok kotu Bı psıkolojı ılk gebelıgım korkuyorum bırde rabbım kımseye evlat acısı yaşatmasın dılerım hepımız sağ salım kucağımıza alırız bazı arkadaşlarımızın durumlarına cok üzülüyorum ıster ıstemez etkılenıyorum rabbım onlara sabır güç kuvvet versın 😞

Suu ya canım bende 18 haftalığım ve kısıkların agrıyor normal mi sizce

• Suu bunu yanıtladı.

Sara sureklı elım karnımda cok affedersiniz ınan bagırsak hareketlerını bıle nerdeyse takıp eder durumdayım 😊bugun Bı kotu oldum karnım ıcı boş Sankı cekılmıs gibi Bı tuhaf hıssettım suan cıkolata yıyorum bagırsak hareketıde olsa onada razıyım 😞çünkü Benım hamılelegımde yaşadığım tek belırtı bu oldu bu arada erkek hahrlısıyla sızın kı kız mı erkek mı 🙏😊

Sdcbky amın ınsallah canım bende gecen hafta Gıttım doktor bana hareketlı durmuyor yerınde dedı 😊🙏ama sıpam bende henüz hıssettırmedı ınsallah hayrlısıyla kucağımıza alırız sızın kı cınsıyet nedır 😊

Zeynepmom Benımde aynı sekılde canım doktor ılac vardı magnezyum ben cok affedersin bagırsaklarımdan sıkayetcıydım kasıklarıma ağrı gırıyodu bunu kullan dedı ama çoğu hamıleler kullanmış ben kuaförüm sureklı kadınlarla ıclı dışlı olduğum ıcın bana ıyı olduğunu söylüyorlar

Suu amin Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin😊

Suu Bende öyleyim. Muayeneye bir daha gideceğim güne kadar akla karayı seçiyorum. 19+1 im henüz bişey hissetmiyorum. Gün içinde " bu hafta hiç büyümedi karnım iyi midir" diye düşünmekten alamıyorum kendimi. Bazen saçma bir anda ağlamaya baslıyorum bebeğim iyimi diye. İnsallah böyle gitmez yoksa hiç birimize bitmez bu gebelik ☹

• Suu bunu yanıtladı.

Ahh bu korkular hamile olduğumu öğrendiğimden beri korkuyla yaşıyorum hergün ağlıyorum hareketlerini hissetmek istiyorum artık iyi olduğunu anlamak için doktor kontrolünü beklemek çok yıpratıyor beni Allah hepimizin kucağına sağlıkla almayı nasip etsin bebişlerimizi

Suu off aynı şeyi bende yaşıyorum 14 haftalık hamileyim hiç bir belirtim yok acaba kalbi mi durdu diye endişeliyim hep karnımda hiç yok iştahım da açık değil çok hiç kilo da almadım ben mi evham yapıyorum bilmiyorum ama çok kötüyüm😢 Muayneme de 2 hafta var😕

• Suu bunu yanıtladı.

Temmuzz bebegıne yararlı olanları yesen yeterlı olur sanırım ben cok araştırıyorum burdanda bilgı edınmeye çalışıyorum anı korkularım oluyo henüz Benım bıle 18 haftalık ama bsy hıssetmıyorum. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasıl Etsın ınsallah ☺🙏

YazCilegi aynen cok haklısın Rabbım bıze sağlıkla nasıp Etsın ınsallah 🙏

Suu meyve yumurta peynir yoğurt süt ceviz tüketmeye çalılıyorum gün içinde sadece pişmiş sebzeyle hiç aram kokusu bile öğürtüyo bütün sebzelerin😢 Keşke hemen 20. Haftalara gelsek ve hissetsek bebişlerimizi en azından evhamımız olmaz böyle gün içinde içime bi korku düşüyo mesela bugün tüm gün anne karnında bebeğin kalp durmasıgla ilgili şeyler araştırdım 😞