SeydaAnur Pamuk 8+4 aşırı halsizlik ve mide rahatsızlığım var sadece şu bir kaç gündür biraz daha iyiyim ayrıca idrarda enfeksiyon olduğu içinde hasta gibi hissediyorum yani hiç iyi değilim🥲
Bskmik SeydaAnur bende öyleydim doktorum bulantı hapı verdi çok şükür iştahım da yerine geldi düzeldim ama hapı içiyorum yoksa kafamı kaldıramıyorum
N-23 Selam kızlar bende 18+4 günlüğüm ama azda olsa lekeler geliyor çok korkuyorum yaa böyle olan varmı 1 hafta sonra da kontrolümüz var 🤣
gzdee11 Kızlar herkes sağlıcakla kucağına alsın inşallah 🙏🏻❤️ Benim 5.haftam, geçen hafta öğrendim betam 227 çıkmıştı. Doktora ne zaman gitmem gerekiyor bilgi verir missiniz
545425 gzdee11 merhaba ben 4.haftamda öğrendiğim ertesi gün emin olmak için kan verdim betam 441 çıktı sizin nasıl 5 haftada 221 oluyor 🙄
Elenora Pamuk 3. 30 haftalığım arada bir yerlerdeyim ama herkesle tanışabilriiz özellikle Bursalı hamişler 😍😍😍
123oznr Edebiyacianne bizim de 8+3 yoğun kasık ağrısı var bizde keseyi görmüştük randevumuz perşembe inşallah kalbini duymaya gidiyoruz
Baby_mather 123oznr 123oznr bizde 8 haftalık☺️ 7 haftalıkken öğrendim kalp atışını da o gün duydum, öncesinde 2 kaybım var bende çok tedirgin oluyorum benimde alt karın bölgemde ağrı oluyor ve sürekli uyumak istiyorum 3 Ağustos ta tekrar gideceğim kontrole
Ozgeee22 Dduruu 18+2 olduk bizde. Karın ağrısı değil de kasık ağrım hala oluyor. Özellikle biraz yorulsam hemen kasıklarıma ağrı vuruyor.