birkizannesi21 Ahyeluz evet çok temiz bir hastane ben kendim memnun kaldım öneriyorum da sizde memnun kalırsınız inşallah. Rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
Ahyeluz Dilekkakk ziyaret saatleri varmis o saatlerde diger yakinlarda gelebiliyormus degil mi? İnsan teyit etme geregi duyuyor :))
Zeynepgmsbs61 12moom bende orada düşünüyordum ama kötü haberler duydum etrafımda ki insanlarda önermediler aslında bu sans işi. Ve bu son yenidoğan küvez olayları da bu hastanen de doktorlar cıktığını duydum.
Zeynepgmsbs61 Babyybabyyy en son bir tanıdığım oldu 30 bin demişlerdi geçen ay filan simdi belki 35 olmuştur sezeryan
Zeynepgmsbs61 Babyybabyyy evet ya ama şuan sayılı hastaneler kaldı özel olarak ta, benim ilk gebeliğim sezeryan düşünüyorum onun için devlet pek düşünemiyorum 🥺(normal doğum öncelikli)
prens_prenses_annesi birkizannesi21 neden 2 gece kaldiniz ki normal dogumda bir gece oluyo birde esim 3 yasindaki oglumla gelicek ziyarete mecbur cnku birakicak kimsem yok ogluma esim bakicak 3 yaisndaki cocugu disarda bekletwmezler anlamaz cocuk boyle bi yetkileri yok
birkizannesi21 prens_prenses_annesi ben akşam 9 da doğum yaptım diğer gün 9 da taburcu olacaktım doktor yoktu bide birkaç tahlilim çıkmamıştı o yüzden 2 gece kaldım
prens_prenses_annesi Babyybabyyy kuzeninin basina gelmedi diye baskasininda basina gelmiyck diye birsey yok cam sakuradada hergun dogum yapan insan var suan herkez olumsuz seylerle karsilasmiyodur
prens_prenses_annesi Babyybabyyy illada orasi demiyorum ama butun devlet hastanelerinden en temiz yerde orasi
Babyybabyyy prens_prenses_annesi evet ya eşimde aynısını söyledi. Hani dedi hastane kapandı mı? Varsa niye bekletiyorlar kapatırlardı dedi. Hak verdim