KuzeyinAnnesi10 Ahyeluz ocakta yaptım. Ziyaretçi saatleri var o zaman sadece alınıyor.. çıkacağınız Zaman da alınır
birkizannesi21 Ahyeluz ziyaret saati var eşin gelebiliyor 2 ile 9 arası normal odadayken doğumhaneye almıyorlar eşi kadın refakatçi olması gerekiyor ve 10 yaşından küçük çocukları almıyorlar normal odaya bile yukarı çıkarken eşim kimliğini bırakıyordu biraz fazla sıkıyorlar o konuda insani
Ahyeluz birkizannesi21 aaaa dogumhanemi var e hani sanci ida dogumunuda ayni odada yapiyorsun falan yaziyolardi :)))
birkizannesi21 Ahyeluz doğumhane ama herkesin odası ayrı tek kişilik odalar doğum başlayınca yatagi çatala ceviriyorlar 1 gece orda kaldım bir gece de normal odada cift kişilikti orası da
Xsare Ahyeluz doğru seni odaya alıyorlar yatak var orda sancını çekiyorsun doğum anında yatağı çatala çeviriyolar ve o şekilde doğum gerçekleşiyor doğum gerçekleştiğinde tekrar yatak oluyor ama hep o odada kalmıyorsun seni bi kaçsaat sonra yataklı servise cıkartıyolar
Ahyeluz Dilekkakk ziyaret saatleri varmis o saatlerde diger yakinlarda gelebiliyormus degil mi? İnsan teyit etme geregi duyuyor :))
Emos1 Ben kanamam olduğu için acilden giriş yaptım sadece ve hiç ama hiç ilgilenmediler. Kimse de yoktı sabahın köründe . ½ saate düşük olabilir evde dinlen diyip gönderdiler . Bende maalesef kötü his bıraktı
prens_prenses_annesi birkizannesi21 neden 2 gece kaldiniz ki normal dogumda bir gece oluyo birde esim 3 yasindaki oglumla gelicek ziyarete mecbur cnku birakicak kimsem yok ogluma esim bakicak 3 yaisndaki cocugu disarda bekletwmezler anlamaz cocuk boyle bi yetkileri yok
birkizannesi21 Ahyeluz evet çok temiz bir hastane ben kendim memnun kaldım öneriyorum da sizde memnun kalırsınız inşallah. Rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
Zeynepgmsbs61 12moom bende orada düşünüyordum ama kötü haberler duydum etrafımda ki insanlarda önermediler aslında bu sans işi. Ve bu son yenidoğan küvez olayları da bu hastanen de doktorlar cıktığını duydum.
Zeynepgmsbs61 Babyybabyyy en son bir tanıdığım oldu 30 bin demişlerdi geçen ay filan simdi belki 35 olmuştur sezeryan
Zeynepgmsbs61 Babyybabyyy evet ya ama şuan sayılı hastaneler kaldı özel olarak ta, benim ilk gebeliğim sezeryan düşünüyorum onun için devlet pek düşünemiyorum 🥺(normal doğum öncelikli)
birkizannesi21 prens_prenses_annesi ben akşam 9 da doğum yaptım diğer gün 9 da taburcu olacaktım doktor yoktu bide birkaç tahlilim çıkmamıştı o yüzden 2 gece kaldım