Arnisa98 Miniklerinannesiyim silikon uc aldım ama onu da red ediyor… Biberonla daha hızlı emdiği için olabilir uğraşmak istemiyor..
Alpmom__ Arnisa98 meme reddi yapmayan biberonlar var bebek çektikce süt gelen philips avent öyle diye biliyorum biberonu da değiştirin
CaglaBaykus Arnisa98 ya şu durumda anne zaten uğraşıp dururken etraftakilerin söylemlerinden nefret eden bı benmiyim. Şöyle haaa en iyi anne sensin en çok sen doğurdun en çok senin sütun vardı deyip tekme atasim var. Sen üzülme en büyük etken üzülmek ve stres. Ne arttırır bilmiyorum ama üzüntünun kestiğini biliyorum
Enfal_06 Arnisa98 hangi biberonu kullandiniz da meme reddi yaptı ben kullanıyorum meme reddi yaşamadık
hiles daha bebek çok küçük meme reddi yapmaz aslında kavrayamıyordur emme refleksini tetikleyin. önce kaşık biberona geçin bu sırada karnı doymaya yakın memeye alın.sonra bir kaç günede bir meme bir kaşık şeklinde emzirin
Gencoglugizem Arnisa98 sütün kalitesiz değilde bazı annelerin sütünün yaramadığı söyleniyor bende emziriyordum oğlumu yoğun bakıma yattı 1 aylıkken hemşire sütümün ona yetmediğini ve böyle giderse serumla vitamin takviyesi yapmamız gerektiğini söylemişti mama ve süt ile beraber o sorunu atlattık lakin sizin gibi meme reddi oluştu ve 3 buçuk aylıkken tamamen mamaya döndük hiç üzülmüyorum evet emmedi orada bi burukluk yaşıyorum ama evladım sağlıklı mı sağlıklı diye binlerce kez hamdolsun diyorum. Her bebeğin rıskı ayrı emzirmek dünyanın en güzel nimeti ama nasip olmayınca olmuyor darısı diğer bebeğime inşallah ♥️
Gzm34 Arnisa98 aynı durumu yaşıyorum ya sizi en iyi ben anlarım :/ ben de 22 eylülde acil sezaryene alındım bebeğim çok minik doğdu ve sütüm de gelmedi o yüzden biberonla mama verdiler benim biberon philips avent ama yine de biberona alıştı diye memeyi reddediyor. Benim sütüm nerdeyse dördüncü gün geldi sağmaya başladım ama mama artı anne sütü olarak mecburen biberonla veriyorum. Kaşık biberonla da içiremiyorum ağzına doluyor gibi oluyor boğulacak diye korkuyorum. Her gün ağlıyorum napıcam bilmiyorum şuan sütüm var ama ne zaman memeye götürsem ellerini önüne alıyor cebelleşiyoruz ittiriyor ağlıyor ağzına sütü sıkıyorum anlık açıyor alıyor ama saniyesinde reddediyor delirecek gibiyim valla psikolojim bozuldu. Sağdığım için emmediği için sütüm de artmıyor her seferinde 50 cc anca çıkıyor. Besleyemiyorum diye çok üzülüyorum mecbur mama veriyorum çünkü çok zayıf doğdu kilo alması lazım. Önerisi olan varsa bana da bir şey söyleyin valla her şeyi deniyorum açken aldım yarı tokken aldım kaşık biberon denedim yok olmuyor tutmuyor memeyi :(
Sumisali_ Arnisa98 bol bol kuruyemiş(ceviz, incir,badem gibi),yeşillik,bulgur pilavı,balık bunlar sütünüzün kalitesini artırmaya yardımcı olacaktır yağlanmasını sağlar.Tabi bol su ve dinlenmeniz de lazım.
Alpmom__ Arnisa98 0 aylığı ayrı diye biliyorum sonra 1 aylığa geçiliyor . O başlığı ayrı satılıyor bir bakın isterseniz
Enfal_06 Arnisa98 benimde süt pompasınin üstünde vardı onu kullanmadim meme reddi yapar diye eczane bana Chicco verdi 3 gündür kullanıyorum meme reddi yapmadı yavaş akışlı ve anne memesi gibi
BADE38 Arnisa98 Her sabah dere otu tüket Hurma Kuru dut karanfil tarçın birazda şeker tozu kaynat onuda sabah akşam iç bol sütun oluyor
Granit Hastanede kontrole götürdüğünüzde durumu paylaşın. Sizi laktasyon polikliniğine yönlendirsinler .emzirme danışmanlığı alın.