Rabiaaa53 ozzyyyyum amin inşallah Allah razı olsun rabbim evlatlarımızı tüm kötülüklerden korusun inşallah🤲🏻🥲💕
Tutaste_ Rabiaaa53 heryerim balon oldu. Valla nasıl vercrm bilmiyorum yemek yesem gam yemicem yemiyorum bi sabah bi aksam 🤷 16kılo aldım 37+2 deyim
Rabiaaa53 Tutaste_ ben daha nerelerdeyim +9 sizin az kalmış ödemde vardır illaki üzülmeyin o kiloda doğum yapsam da razıyım daha fena olmasam😅
Rabiaaa53 Mervealya1992 benimde öyle midem bi ufak boşaldı mı sanki araç tutmuş yolculuk etmişim midem bulanıyor inceden bir şey yiyorum sonra bir şey bir şey derken yarıyor yediklerim
Tutaste_ Rabiaaa53 ilk zamanlar hızlı kılo alınıyor sonra yavaşlıyo 3. Trimester da bıraz daha alınıyor konu kapanıyor 😄
Rabiaaa53 Tutaste_ bende ilk tremesterde almadım midem çok bulanıyordu 2. Tremesterde iştahım arttı bakalım üçte ne olacak😅😅
gktgmom Rabiaaa53 siz kaç oldunuz merak etmeyin veriliyor benim vücudumun yarısı ödemdi zaten onu atınca 10 kilo gitti
Rabiaaa53 gktgmom 18+2 9 kilo fazla gözüküyorum şuan kaçı ödem ne kadarı kadarı bebişin ağırlığı plesenta falan bilmiyorum inşallah sağlık açısından zorlamaz🥲🥰
Rabiaaa53 1Ali inşallah öyle olur sağlık için bende takıyorum yoksa bebiş iyi olsun yeter ki vermesi verilirde son şeylerde zorlamasa kilom
gktgmom Rabiaaa53 şişliğiniz varsa o ödem oluyor benim ellerim yüzüm ayaklarım şişti doğumla beraber hepsi gitti
Rabiaaa53 Lagertha46 yok kız kendim için diyorum anca kilo alıyorum sen vermişsin bende de olsa böyle😅