616171_ Rabiaaa53 benimde öyle oldu ya resmen öyle böyle açlık değil 23 haftalık oldum 8 kilo almışım bu kendimi tutmuş halim birde doğuma kadar kaç olacağım acaba ve çok şiştim:((
Rabiaaa53 Lagertha46 yok kız kendim için diyorum anca kilo alıyorum sen vermişsin bende de olsa böyle😅
616171_ Rabiaaa53 kendimi tutmuş halim tutmasam şimdi ne olmuştum bazen nefesim daralıyor çok yedim diye bu nasıl bir iştahtı anlamadım çocuğumda normal yani kilolu falanda değil anca bana yarıyor
gktgmom Rabiaaa53 gider canım ama sen yine kanla idrar ver bana doktor hemen yapmıştı idrarda protein kaçağı var mı yok mu diye bakmıştı ödem olduğu öyle anlaşıldı
Rabiaaa53 gktgmom bana kan idrar testi yapıldı aslında doktor bir şey demedi bilmiyorum ödem var mı diye ara ara yapılıyor
Seymax Rabiaaa53 37+5 deyim +28 kilo🥲 73 kilo ile hamile kaldım bugün 101 çıktı. Nasıl gidecek bu kilolar bilmiyorum yavru panda gibi oldum
br2023 Rabiaaa53 Fazla kilolu değildim zorlandm son aylarda😐Ne sırt üstü ne sağ tarafa ne de sol tarafa uyuyamiyordum yüz üstü de bebeğe bişi olur diye yatamyrdm her türlü skntıydi yani😑 İstediğin kdr az kilo al gene sorun aynı bebek büyüyor sonuçta.