Rabiaaa53 Cansu-2600 ay canım yok ya daha 18+2 de 9sa bu sonunda ne olur frenlemek gerekiyor boyda kurtarmıyor kilo fazla 😅
Gizemmm-61 Rabiaaa53 ikinci gebelik olunca bi dur diyorsun kendine , diğerinin kilosunu veremeden ikinci oldu
Lagertha46 Ben 1. Tremiser da 6 kilo verdim şimdi 2. Tremiser da geri 6 kilomu aldım hatta gram olarakta fazla aldım mı verdim mi kestiremiyorum 😂
Lavin___ Rabiaaa53 “diyetseninle” instagram profilinin adı ben memnun kalmıştım ilk 3 ay kendisiyle diyet yaptım bir bakabilirsiniz tatlış biri😊
Ayysuu Smyrmz baktırmadım ama sağlık ocagına gıdıyorum orda takıp edılıyo kılo vs bı sorun olsa soylerdı ama dısardan bakılınca 75 gıbı durmuyorum herkes gobegın nerde kılon nerde dıyo
ozzyyyyum Smyrmz bende de gebelik şekeri sınırın bir tık üstünde çıktı, o yüzden ister istemez dikkst etmeye gayret ettim
ozzyyyyum Rabiaaa53 sağlığınız sıhhatiniz iyi olsun da rabbim güzelliklerle kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
Rabiaaa53 ozzyyyyum amin inşallah Allah razı olsun rabbim evlatlarımızı tüm kötülüklerden korusun inşallah🤲🏻🥲💕
Sumeyyeky Rabiaaa53 53 le hamile kaldım 79 da doğuma gittim 4 aylık kızım 17 kilo gitti verilir ya kilo dediğin nedir 🤣
Rabiaaa53 Sumeyyeky sizde biraz fazla almışsınız bende öyle alacak gibiyim inşallah bende verebilirim tabi önemli olan karnımdakinin sağlığı ama 3. Tremesterde karın şiştikçe fena olmasam😅
Rabiaaa53 Seymaalp ya aslında tabi verilir ama karnım şiştikçe hepten tıkanmasam kilom fazla gidiyor kendimi kötü hissediyorum